Valla bende aynı gün elime ulaştığını bilirim ilk siparişimdi sabah verdim öğlen gibi geldiValla ilk defa sipariş verdim bu Çarşamba elime ulaşacak yazıyordu.Pazar günü elime ulaştı 3 gün erken geldi kutu hasarlıydı o ayrı konu ama çok da değil.Ben memnun kaldım şahsen
amazondan siparişlerim bölümüne girdim, ürünün altındaki seçeneklerden yardım ala tıkladım, ordan amazon canlı desteğe bağlandım şimdi sorunumu çözüyorlar. Hızlı da bağlandı sen de öyle yap benceherhangi bir gelişme olursa lütfen bana yaz
Para iademin yapıldığını söyledi, 7 ila 10 gün arası bankamda olacakmışamazondan siparişlerim bölümüne girdim, ürünün altındaki seçeneklerden yardım ala tıkladım, ordan amazon canlı desteğe bağlandım şimdi sorunumu çözüyorlar. Hızlı da bağlandı sen de öyle yap bence
Bende sırf kendi kargomu taşımak için LEGO aldım dünBen amazondan sırf kolaygelsin firmasıyla çalışıyorlar diye alışveriş yapıyorum
Gördüğüm en iyi kargo firması.
Knk sürat deme tüylerim ürperiyorPTT ve sürat ile tanışmadın herhalde. Ben bir kere aldım adamlar yurtdışı ürününü iki gün erken teslim etti toplam 8 gün sürdü. Sürat 1 aydır kargomu getirmedi
Aynısı banada oldu kolay gelsin müşteri hizmetlerini aradım 15dk bekledikten sonra bağlandım ve sorunumu anlattım. Her gün ara mutlaka çünkü bi temsilci başka bir şey diğeri başka bir şey diyebiliyor.4 5 kere aramayı denedim açmıyorlar takip no çalışmıyor amazon üzerinden bir işlem yapılamıyor amazondan bakılınca kargo gecikti diyor benim bu durumda yasal hakkım nedir tam olarak ne yapmam gerek yardımcı olabilecek var mı bu firmayı nereye şikayet edebilirim
Amazon canlı desteğe bağlan. Yazılı olarak.4 5 kere aramayı denedim açmıyorlar takip no çalışmıyor amazon üzerinden bir işlem yapılamıyor amazondan bakılınca kargo gecikti diyor benim bu durumda yasal hakkım nedir tam olarak ne yapmam gerek yardımcı olabilecek var mı bu firmayı nereye şikayet edebilirim
onlarda iletişime geçemiyor 3 4 gün arka arkaya deneyince denemeyi bıraktım kolaygelsin adlı rezaleti aramayıAynısı banada oldu kolay gelsin müşteri hizmetlerini aradım 15dk bekledikten sonra bağlandım ve sorunumu anlattım. Her gün ara mutlaka çünkü bi temsilci başka bir şey diğeri başka bir şey diyebiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amazon canlı desteğe bağlan. Yazılı olarak.