Neler Yeni

kolay yoldan para kazanılır mı?

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan

mesela benim steam sepetimde istediğim oyunlar 76 TL bende para var ama bi anda o kadar para yatırırsam ailemin dikkatini çeker(oyun almama izin vermedikleri için gizli yapıyorum)
Öyle bi yol olsa kimse okumayı seçmezdi emin ol

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4

mesela benim steam sepetimde istediğim oyunlar 76 TL bende para var ama bi anda o kadar para yatırırsam ailemin dikkatini çeker(oyun almama izin vermedikleri için gizli yapıyorum)
bir şey olmaz ya küçükken harçlığımı ininale yatırıp oyun alıyordum.
Ha gidip çikolata almışsın ha gidip oyun almışsın ne fark var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet
ama oyunlara para yatırmama izin vermiyorlar korsan indirirsem virüs bulaşır ve kul hakkı desem bile alacağım cevap şu “e oynama o zaman “
Dostum skin sitelerini iyi araştırıyorum bi gün 5tl lik h1z1 kasasını 7 dolar olarak alıyordu 4 kere yaptım ve ark pubg ve 100 TL gibi bir param olmuştu😁.

A T O M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Asdasjghdgfjasjdfg
b
Dostum skin sitelerini iyi araştırıyorum bi gün 5tl lik h1z1 kasasını 7 dolar olarak alıyordu 4 kere yaptım ve ark PUBG ve 100 TL gibi bir param olmuştu😁.
ben steam e hiç para yatırmadığım için satış
yapamıyorum

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Dostum skin sitelerini iyi araştırıyorum bi gün 5tl lik h1z1 kasasını 7 dolar olarak alıyordu 4 kere yaptım ve ark PUBG ve 100 TL gibi bir param olmuştu😁.
Buralara da çok bulaşmayın. Oyun süsü verilmiş kumar siteleri.

A T O M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Asdasjghdgfjasjdfg

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
öncede bakıyordum ama korkudan bir daha elimi sürmedim
Epic Games’in her hafta bedavaya verdiği oyunlara yönelin mesela. Küçük küçük bir sürü kaliteli oyun veriyor. Hatta satın almak istediğiniz Batman oyunlarını zamanında bedavaya verdiler.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Ailemin para yatırmama izin vermemesinin sebebi de şu;
Ben 10 yaşındayken deli gibi mc oynuyodum ve premium istiyodum babama çok ısrar ettim alalım alalım die siteye girdik satın aldık her şey güzel gidiyordu ama premium geçerli değil dedi meğersem stokta olmayan şeye para vermişiz o günden sonra babam hiç bir siteye(steam de dahil) para yatırmama izin vermedi.
Götümü sikseler di de o premiumu aldırtmasaydım :( :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

işte o zamanlar bana PC yasak olduğundan alamadım aslınıda alırdım ama haberim yoktu
Vardır ailenizin bi bildiği. Şimdi toplamaya başlayın o halde. Hala her hafta oyun veriyorlar.

A T O M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Asdasjghdgfjasjdfg
Vardır ailenizin bi bildiği. Şimdi toplamaya başlayın o halde. Hala her hafta oyun veriyorlar.
Zaten hiç kaçırmıyorum keşke ac syndicate ve batman arkham oyununu da kaçırmasaydım

Bugün hue oyununu aldım platform oyunlarını zaten çok severim çok güzel oyun

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Zaten hiç kaçırmıyorum keşke ac syndicate ve batman arkham oyununu da kaçırmasaydım

Bugün hue oyununu aldım platform oyunlarını zaten çok severim çok güzel oyun
İyi oyunlar o zaman :)

JoKeRsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Berat ünlü

1 ayda normal olmayan yoldan 2k kazandım bıraktım ama yaş 16 pc topladım ama senin işin zor keşke knife alsaydım satardım pc ailem aldı ztn

firatbey

80+ Silver
Hocam ailenizden gizli yapmayın bence mantıklı bir şekilde söylerseniz oyunu niçin aldığınız sizi anlayışla karşılarlar hala izin vermezlerse üstelemenin bir olayı yok. Kolay yoldan para kazanma işine gelirsek bu imkansız ve emek olmadan rızık olmayacağını İslam'da söylüyor. Yani öyle internetten para kazanma gibi kolay şeylere pek kafa yormayın derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,068
Üyeler
168,561
Son üye
math(e)
Top Bottom