Zup serisi bu arada sorum olucak hocam kart düşürmek için idle master zorunlu mu ?Merhaba ben İdle Master ile kart düşürerek para kazanıyorum ama oyun kalmadı. VAC bansız önerebileceğiniz oyun var mıdır? 1-2 TL'lik oyunlar.
Hayır, kendin bir oyunu oynayarak da düşürebilirsin ama bildiğim kadarıyla bir oyunun tüm içerdiği kartları oynayarak alamıyorsun bir kısmı düşüyor diğerini pazardan alman lazım. Aranıza da girmiş gibi oldum kusura bakmayın.Zup serisi bu arada sorum olucak hocam kart düşürmek için idle master zorunlu mu ?
Kolayca kart düşürmek için İdle ideal, 2 saat dolmadan satarsan artı kardasın.Zup serisi bu arada sorum olucak hocam kart düşürmek için idle master zorunlu mu ?
Seviye kasmak istiyorum brom. Sadece ucuza kart düşürebilecek oyun arıyorum.Hayır, kendin bir oyunu oynayarak da düşürebilirsin ama bildiği kadarıyla bir oyunun tüm içerdiği kartları oynayarak alamıyorsun bir kısmı düşüyor diğerini pazardan alman lazım. Aranıza da girmiş gibi oldum kusura bakmayın.
Zup ile kasanlar oluyordu ama nasıl kasıyolar bir bilgim yok.Kolayca kart düşürmek için İdle ideal, 2 saat dolmadan satarsan artı kardasın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Seviye kasmak istiyorum brom. Sadece ucuza kart düşürebilecek oyun arıyorum.