Kolayca Kart Düşüren Oyunlar

Wikon

80+
Reaksiyon skoru
137
Merhaba ben İdle Master ile kart düşürerek para kazanıyorum ama oyun kalmadı. VAC bansız önerebileceğiniz oyun var mıdır? 1-2 TL'lik oyunlar.

SEEN indirimde iken 1 tl falan kartlar parasını çıkartıyor eğer kendiniz oynayıp 2 saat içinde tüm kartları düşürürseniz iade ederek 3-4 tl kar edebilirsiniz.

Merhaba ben İdle Master ile kart düşürerek para kazanıyorum ama oyun kalmadı. VAC bansız önerebileceğiniz oyun var mıdır? 1-2 TL'lik oyunlar.
Zup serisi bu arada sorum olucak hocam kart düşürmek için idle master zorunlu mu ?

Zup serisi bu arada sorum olucak hocam kart düşürmek için idle master zorunlu mu ?
Hayır, kendin bir oyunu oynayarak da düşürebilirsin ama bildiğim kadarıyla bir oyunun tüm içerdiği kartları oynayarak alamıyorsun bir kısmı düşüyor diğerini pazardan alman lazım. Aranıza da girmiş gibi oldum kusura bakmayın.

Zup serisi ama şansa göre çıkıyor idle master eğer programda gözükmez ise iade et

Kolayca kart düşürmek için İdle ideal, 2 saat dolmadan satarsan artı kardasın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayır, kendin bir oyunu oynayarak da düşürebilirsin ama bildiği kadarıyla bir oyunun tüm içerdiği kartları oynayarak alamıyorsun bir kısmı düşüyor diğerini pazardan alman lazım. Aranıza da girmiş gibi oldum kusura bakmayın.
Seviye kasmak istiyorum brom. Sadece ucuza kart düşürebilecek oyun arıyorum.

Kolayca kart düşürmek için İdle ideal, 2 saat dolmadan satarsan artı kardasın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Seviye kasmak istiyorum brom. Sadece ucuza kart düşürebilecek oyun arıyorum.
Zup ile kasanlar oluyordu ama nasıl kasıyolar bir bilgim yok.

Geri