Ben rastgele bakıyorum hepsi Rusça şeyler.Yanlış anlamadıysam uygulama çektiği her fotoğrafı sitesine yüklüyor. Bu gizlilik açısından bir miktar sıkıntılı olabilir.
Bir kişi URL kısmında rastgele kombinasyonlar deneyerek sizin aldığınız ekran görüntüsüne denk gelebilir.
Bu sebeple dikkat etmenizi öneririm.
Kanıtın varmı ? Nereden bilebilirsin belkide yapıyodur bu uygulama ücretsiz reklamda yok peki nereden kazanıyor?Hayır öyle bir şey yok.
3 senedir kullanıyorum. Her uygulama para kazanacak diye bir şey yok.Kanıtın varmı ? Nereden bilebilirsin belkide yapıyodur bu uygulama ücretsiz reklamda yok peki nereden kazanıyor?
O zaman adamın derdine ne olmuşt o kadar uğraşıp böyle bir şey yapmış3 senedir kullanıyorum. Her uygulama para kazanacak diye bir şey yok.
Siteye yüklemek zorunlu değil.Linki rastgele değiştirince başkasının ss'leri çıkıyor. Mesela az önce bir mail ve şifresi atılmış olan wp konuşması denk geldi. Buna bir şey yapmaları lazım.
Çok uzun süredir bu uygulama var.O zaman adamın derdine ne olmuşt o kadar uğraşıp böyle bir şey yapmış