Yavuz KAYIŞ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 960
Plastik sandalye dewanke he birde minder ve kırlent önemliBen 1500 liraya bir koltuk almazdım. 300 civarına beni rahat ettirsin yeter.
Plastik sandalye dewanke he birde minder ve kırlent önemliBen 1500 liraya bir koltuk almazdım. 300 civarına beni rahat ettirsin yeter.
Günde 10 saat masa başında geçiriyorsan verilebilir ama birkaç saat için normal bir koltuk yeterli olacaktırYakın zamanda xdrive 15 li yada benzeri bi koltuk almayı planlıyorum fakat o paraya değer mi diye düşünüyorum. Sizce parasını hakediyo mu bu oyuncu koltukları ? 400-500 liraya normal bi koltuk almak yerine o kadar para vermeye değer mi ?
değer ben günde 7 8 saat oturuyorum ama günde 1 2 saat oturuyor isen değmezYakın zamanda xdrive 15 li yada benzeri bi koltuk almayı planlıyorum fakat o paraya değer mi diye düşünüyorum. Sizce parasını hakediyo mu bu oyuncu koltukları ? 400-500 liraya normal bi koltuk almak yerine o kadar para vermeye değer mi ?
Abartılı koltuk almaya değmez sana git dügün sandalyeside al demem ergonomi önemli neden önemli ilerde karşima çıkıp belim ağriyor diyebilirsin boynum ağriyor diyebilirsin anlayacağin düzgün oturma şekline boyuna uygun sandalye al ve ona minder koy postürünü bozmazsin rahat edersin ilerde sağlık sorunu çekmezsin.Yakın zamanda xdrive 15 li yada benzeri bi koltuk almayı planlıyorum fakat o paraya değer mi diye düşünüyorum. Sizce parasını hakediyo mu bu oyuncu koltukları ? 400-500 liraya normal bi koltuk almak yerine o kadar para vermeye değer mi ?
varsa 300 liraya link at bende alıyım plastik sandalye altımda kırılcak tekerlekli ofis sandalyeleri 900 den başlıyorBen 1500 liraya bir koltuk almazdım. 300 civarına beni rahat ettirsin yeter.
eski konuvarsa 300 liraya link at bende alıyım plastik sandalye altımda kırılcak tekerlekli ofis sandalyeleri 900 den başlıyor
benim neden şimdi ana ekranıma çıktıeski konu