Neler Yeni

Öneri Koltuk Almak İstiyorum Ancak Bir Türlü Karar Veremedim

Odias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
SAİDAHMED SAĞLAM
Bütçe
3500
3500 tl civarında bir bütçe ayırdım ancak karar veremiyorum hangi koltuğu alsam diye. Seduna Thunder serisi , Xdrive'ın titan modeli var, bide Woldex diye bir marka çıktı karşıma karar veremedim bunlardan hangisini almalıyım. Veya başka bir fikriniz varsa yazarsanız çok güzel olur.

Son düzenleme:

djtrex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
dj trex
Merhaba, Üretici bir firma çıktı karşıma dilersen inceleyebilirsin. Özellikle deri koltukları iyi görünüyor.

Odias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
SAİDAHMED SAĞLAM
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyvallah hocam gerçekten bayağı güzel modeller var

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Yiğit Arık
3500 TL civarında bir bütçe ayırdım ancak karar veremiyorum hangi koltuğu alsam diye. Seduna Thunder serisi , Xdrive'ın titan modeli var, bide Woldex diye bir marka çıktı karşıma karar veremedim bunlardan hangisini almalıyım. Veya başka bir fikriniz varsa yazarsanız çok güzel olur.
Hocam bu bütçeyle alırsanız çok pişman olursunuz. İmkan varsa az idare edin bi bu kadar daha koyun öyle alın. Gıcırtı, esneme, kırılma, gevşeme, ayar bozulması, eşitsizlik, teker takılması, teker kırılması, deri çatlaması/terletmesi/yakması/boya vermesi/yırtılması, bel desteğinden kaynaklı boyun ve sırt ağrıları, kalitesiz dolgudan kaynaklı kalça ağrısı . . .

Bu liste uzar da gider.
Anlayacağınız imkanınız varsa bütçe yükseltin.

Odias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
SAİDAHMED SAĞLAM
Hocam bu bütçeyle alırsanız çok pişman olursunuz. İmkan varsa az idare edin bi bu kadar daha koyun öyle alın. Gıcırtı, esneme, kırılma, gevşeme, ayar bozulması, eşitsizlik, teker takılması, teker kırılması, deri çatlaması/terletmesi/yakması/boya vermesi/yırtılması, bel desteğinden kaynaklı boyun ve sırt ağrıları, kalitesiz dolgudan kaynaklı kalça ağrısı . . .

Bu liste uzar da gider.
Anlayacağınız imkanınız varsa bütçe yükseltin.
Anladım hocam öyle yapacağım gibi ama fiyatların çok uçmasından korkuyorum

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
Hocam 1k daha çkabilirseniz şuan indirimde hawk öneririm 2 senedir bu modeli kullanıyorum hiç bi sorun olmadı firmada çok ilgileniyor bişey olsa https://www.amazon.com.tr/Hawk-Gami..._1_1?keywords=hawk&qid=1702934254&sr=8-1&th=1
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 1k daha çkabilirseniz şuan indirimde hawk öneririm 2 senedir bu modeli kullanıyorum hiç bi sorun olmadı firmada çok ilgileniyor bişey olsa https://www.amazon.com.tr/Hawk-Gaming-Chair-Oyuncu-Koltuğu/dp/B09QCZB2YC/ref=sr_1_1?keywords=hawk&qid=1702934254&sr=8-1&th=1
2 de 1 değişmeyeceğin için almışken güzel bişey al 3k civarlarında düzgün bişey yok bu indirimli fiyat zaten

Odias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
SAİDAHMED SAĞLAM
Hocam 1k daha çkabilirseniz şuan indirimde hawk öneririm 2 senedir bu modeli kullanıyorum hiç bi sorun olmadı firmada çok ilgileniyor bişey olsa https://www.amazon.com.tr/Hawk-Gaming-Chair-Oyuncu-Koltuğu/dp/B09QCZB2YC/ref=sr_1_1?keywords=hawk&qid=1702934254&sr=8-1&th=1
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 de 1 değişmeyeceğin için almışken güzel bişey al 3k civarlarında düzgün bişey yok bu indirimli fiyat zaten
Bunu da dikkate alacağım teşekkür ederim. Bu koltukta listemdeydi :)

Top Bottom