aynısını kullanıyorum bence rahat koltuk.Maalesef hocam öyle bir imkanım yok. Fab v6 güzel gibi duruyor, sizce?
Teşekkürler hocam yorumunuz için. Zio venom nasıldır bilginiz var mıxDrive 15li plus öneririm kumaş alırsanız kafanız rahat olur deri soyulması veya dikişlerin yırtılması vs olmaması adına rahat koltuk ben üstünde biraz zıpladığım için garantiye göndereceğim amortisör milimetrik aşağı iniyor biraz indikten sonra bu çok alçak diye fark ediyorum geri kaldırıyorum ayda 1 yağlarsanız gıcırtı yapmaz oturak yeri rahat günde +10 saat oyun oynayan biri olarak yormuyor 8 aydır kullanıyorum
Hocam Zio fabric black Exvega Andromeda Hawk Fab V4 diğer seçeneklerim arasındaydı arkadaşım kullanıyor diye aldım hakkını vereyim gerçekten hoşuma gidiyor ama dediğim gibi ayda 1 yağlanması lazım aksi takdirde gıcırtı yapıyorTeşekkürler hocam yorumunuz için. Zio venom nasıldır bilginiz var mı
Zio venom seçenekler arasında iyi gibi hocam 10k gibi bir fiyata geliyor ama kaliteli en azından. Uzun saatler ders çalışacağım için kaliteli bir şey almak istiyorum.Hocam Zio fabric black Exvega Andromeda Hawk Fab V4 diğer seçeneklerim arasındaydı arkadaşım kullanıyor diye aldım hakkını vereyim gerçekten hoşuma gidiyor ama dediğim gibi ayda 1 yağlanması lazım aksi takdirde gıcırtı yapıyor
venom kullanıyorum 2 yıldan beri daha hiç yağlamadım son 2 aydır gıcırdamaya başladı rahatlık konusunda gayet tatmin edici fakat alacaksan materyal kısmından kumaş seç 199 tl fark ile deri yazın cidden haşlarZio venom seçenekler arasında iyi gibi hocam 10k gibi bir fiyata geliyor ama kaliteli en azından. Uzun saatler ders çalışacağım için kaliteli bir şey almak istiyorum.
Kanka boyum 1.85 kilom 90 spordan dolayı fitim ama obez bi 90 da olsaydım aşırı rahat ederdim fark etmezdi. Hawk Fame model koltuk aşırı şiddetli bir şekilde öneriyorum ortopedik koltuk gibi adeta. Bel boyun desteği birden fazla ayarlanabilir modu vs. bunları geçiyorum bunlar artık her koltukta var da bunun asıl özelliği kumaşı terletmiyor kıçını başını ağrıtmıyor malzemeleri iyi yani. Ben 21 Kasım 2024'ten beri aynı koltuğu kullanıyorum 1 tane pişmanlığım yok ilk oyuncu koltuğumdu çok yüksek ihtimal son da olacakDostlar selamlar, çok uzun boylu ve kilolu birisi değilim uzun saatler masada oturacağım önerilerinizi bekliyorum.
Hocam 168 boy ve 60 kilom var sorun olur mu sizce kullanılır mı rahatçavenom kullanıyorum 2 yıldan beri daha hiç yağlamadım son 2 aydır gıcırdamaya başladı rahatlık konusunda gayet tatmin edici fakat alacaksan materyal kısmından kumaş seç 199 tl fark ile deri yazın cidden haşlar
Hocam hawk'ın birçok modeli var future, fab ve önerdiğiniz fame modeli. Fame modelini tavsiye ettiğiniz zio ile arasında kaldımKanka boyum 1.85 kilom 90 spordan dolayı fitim ama obez bi 90 da olsaydım aşırı rahat ederdim fark etmezdi. Hawk Fame model koltuk aşırı şiddetli bir şekilde öneriyorum ortopedik koltuk gibi adeta. Bel boyun desteği birden fazla ayarlanabilir modu vs. bunları geçiyorum bunlar artık her koltukta var da bunun asıl özelliği kumaşı terletmiyor kıçını başını ağrıtmıyor malzemeleri iyi yani. Ben 21 Kasım 2024'ten beri aynı koltuğu kullanıyorum 1 tane pişmanlığım yok ilk oyuncu koltuğumdu çok yüksek ihtimal son da olacak![]()
Hocam modeller arasında dağlar kadar fark yok ben de zamanında forumdan bakarak Fame modelini almıştım eğer pişman olursam iade süreciyle uğraşırım hiç üşenmem öyle şeylere diye fakat yani ekipman seçimindeki tüm şansımı koltukta kullandım sanırım gerçekten tam benlik ve aşırı rahat bir koltuk saatlerce otur hiçbir şey hissetmezsin. Deneme şansın olmadığını gördüm önceki cevaplarında o yüzden bence arasında kaldığın bu 2 koltuk modeli de seni üzmeyecektir diye düşünüyorum.Hocam 168 boy ve 60 kilom var sorun olur mu sizce kullanılır mı rahatça
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam hawk'ın birçok modeli var future, fab ve önerdiğiniz fame modeli. Fame modelini tavsiye ettiğiniz zio ile arasında kaldım