Sandalye ve masaya 5000TL?Arkadaşlar oyun oynamak için koltuk ve masa alacağım.
İkisi için toplam 5000TL verebilirim.
Bir de eğer para artarsa küçük aksesuarlar da alabilirim ama artmazsa da çok mühim değil.
Evet, ne alabilirim 5000TL ye?
Ciddi miMasa da birçok seçenek var.
Çalışma Alanları | Çalışma Masası Modelleri | Çalışma Masaları | IKEA Türkiye
Çocuk ve genç odaları için bilgisayar çalışma masası modelleri online alışveriş imkanıyla IKEA'da.www.ikea.com.tr
Çalışma Alanları | Sandalye Modelleri | IKEA Türkiye
Ev ve ofis kullanımına uygun ergonomik çalışma sandalyesi, bilgisayar koltuğu ve büro sandalyesi modelleri www.IKEA.com.tr'de. Tıklayın, hemen satın alın.www.ikea.com.tr
5000 tl diyor senin attıklarına bakMasa da birçok seçenek var.
Çocuk ve genç odaları için bilgisayar çalışma masası modelleri online alışveriş imkanıyla IKEA'da.www.ikea.com.tr
Ev ve ofis kullanımına uygun ergonomik çalışma sandalyesi, bilgisayar koltuğu ve büro sandalyesi modelleri www.IKEA.com.tr'de. Tıklayın, hemen satın alın.www.ikea.com.tr
Kız olsanda çok fazla. Hadi boyalar için ayrı bir masa alsan 1000TL'yi geçmez.Ya bütçe ayırdım ben o kadar.
Bir de ben kizim şöyle bana uygun bir şeyler varmıdır acaba
Masa da birçok seçenek var.
Xdrive oyuncu koltuklarına bakabilirsinBen oyuncu koltuğu aramıştım
düşüncesi olmalıydı o :/Adamın gönlü bile fakir be![]()
Ne gerek var pahalı masaya.Xdrive oyuncu koltuklarına bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
düşüncesi olmalıydı o :/