Neler Yeni

Koltuktaki Lekeler İçin Ne Yapılmalı?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Selamlar, aracımın koltukları kumaş ve aylar öncesinden kalma ıslaklık izleri vb. var. Muhtemelen deniz suyu ya da normal su.
Koltukların rengi alıştığımız siyah Opel Astra J koltuklarından. Koltukların tamamında iz var.
1647114095644.png
*temsili

Koltuklardaki lekeleri zahmetsizce çıkartabilecek bir ürün arıyorum. Asperox Asprin kullanan gördüm ama görüldüğü kadarıyla zahmetli ve uğraştırıcı bir yöntem.
SONAX'ın Döşeme Temizleyici Köpük ürününü almayı düşünüyorum. Çoğu videoda sıkıntısız çıkıyor.
Bunu almamdaki neden arabayı daha bugün yıkatmam. Bu kez daha detaylı yıkamaya para vermek ya da Sonax'ta boşuna sıra beklemek istemiyorum.

@Denizgezen hocam sizce işe yarar mı?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu tarz köpükleri pek tercih etmiyorum. Passatın ön kol dayamasında ıslak mendil izi vardı hemen hemen bir karış .
Akşam sıktım fırçaladım sildim sabah baktım izin eskisinden gram farkı yoktu. Tabi benim kullandığım köpük sonax kadar kaliteli bir köpük değildi.
Herhangi bir sonuç alamadım ve kafaya da takmıştım . Tanıdık bir yıkamacı var detailing işi yapıyor. Yıkama için bıraktık ve o lekeyi de bahsettim makine ile yaptı. 1 seneye yakın oldu ve hala kusma göremedim. Asperox falan sakın sürmeyin kimyasal olduğu için önermem .
Bence en garanti yol makine ile temizletmek tabi biraz iyi paralar çekiyorlar ama garanti sonuç.

Sonax markası güzeldir yakınımda bir şubeleri var önlerini hiç boş görmedim gerçekten işlerinin hakkını veriyorlar. Hocam o lekeler için 85 lira verip denemek bence mantıklı. Olmazsa makine ile yaptırmanızı öneririm. Denemekten zarar gelmez sonuçta

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Selamlar, aracımın koltukları kumaş ve aylar öncesinden kalma ıslaklık izleri vb. var. Muhtemelen deniz suyu ya da normal su.
Koltukların rengi alıştığımız siyah Opel Astra J koltuklarından. Koltukların tamamında iz var.
Alıntıyı görüntüle
*temsili

Koltuklardaki lekeleri zahmetsizce çıkartabilecek bir ürün arıyorum. Asperox Asprin kullanan gördüm ama görüldüğü kadarıyla zahmetli ve uğraştırıcı bir yöntem.
SONAX'ın Döşeme Temizleyici Köpük ürününü almayı düşünüyorum. Çoğu videoda sıkıntısız çıkıyor.
Bunu almamdaki neden arabayı daha bugün yıkatmam. Bu kez daha detaylı yıkamaya para vermek ya da Sonax'ta boşuna sıra beklemek istemiyorum.

@Denizgezen hocam sizce işe yarar mı?
Asperox sık 5 dk bekle tamamdır

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
1647115272654.png

Hocam uygulamaya da makine ile çekilmesinden bahsedilmiş zaten. Eğer sulu makineniz varsa kesinlikle deneyin.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sonax markası güzeldir yakınımda bir şubeleri var önlerini hiç boş görmedim gerçekten işlerinin hakkını veriyorlar. Hocam o lekeler için 85 lira verip denemek bence mantıklı. Olmazsa makine ile yaptırmanızı öneririm. Denemekten zarar gelmez sonuçta
Sonax yan ilçemde var. Önü dediğiniz gibi hiç boş değil ve özellikle aracın en dibine kadar temizlik yapan bir firma.
En son 6-7 ay önce götürdüğümde öyle bir şey uygulamışlardı ki HGS bile sökülmüştü o derece yani. Bayağı temizliyorlar ve ferah oluyor.

Alıntıyı görüntüle
Hocam uygulamaya da makine ile çekilmesinden bahsedilmiş zaten. Eğer sulu makineniz varsa kesinlikle deneyin.
Evde profesyonel bir elektrik süpürgesi var, bahsettiğiniz halı vb. yıkamalarında kullanılan.
Ancak otoparka indirip o işi yapabilir miyim bilmiyorum :D

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Evde profesyonel bir elektrik süpürgesi var, bahsettiğiniz halı vb. yıkamalarında kullanılan.
Ancak otoparka indirip o işi yapabilir miyim bilmiyorum :D
O zaman kesinlikle deneyin hocam. Bizde olsa ben yapardım da makine yok.
Zamanında megane 2'nin koltuklarını temizlemeye 1200 tl istemişlerdi bende kılıf takmıştım. Makine olsaydı temizlerdim

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
O zaman kesinlikle deneyin hocam. Bizde olsa ben yapardım da makine yok.
Zamanında megane 2'nin koltuklarını temizlemeye 1200 TL istemişlerdi bende kılıf takmıştım. Makine olsaydı temizlerdim
Üşenmeyip elektriği sağlamakla uğraşıp makinayı indirebilirim ancak cidden çok uğraştırıcı olur.
Sanırım makine ıslaklığı ve lekeyi almakta kullanılacak.

Ekstradan herkese söylemek isterim. ParkFit oto yıkamaya asla gitmeyin.
Az çalışanları var, yavaş çalışıyorlar diye 3-3.5 saat bekledik, ona rağmen arabanın içi inanılmaz kötü haldeydi. Krom parçaları bile ıslak bezle silmişler AAAAAAA.
Gittim aldım elime bezi, adamın gözünün önünde kendim temizledim. Cımbızla vites ve krom çıta arasındaki tozları-pislikleri aldım. Kendim yapınca daha güzel oldu.
Eskiden de böyleydi, halen böyleler. SONAX <3
Ama şu koltuktaki izleri kaldırmam lazım. Çok kötü duruyor.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Üşenmeyip elektriği sağlamakla uğraşıp makinayı indirebilirim ancak cidden çok uğraştırıcı olur.
Sanırım makine ıslaklığı ve lekeyi almakta kullanılacak.

Ekstradan herkese söylemek isterim. ParkFit oto yıkamaya asla gitmeyin.
Az çalışanları var, yavaş çalışıyorlar diye 3-3.5 saat bekledik, ona rağmen arabanın içi inanılmaz kötü haldeydi. Krom parçaları bile ıslak bezle silmişler AAAAAAA.
Gittim aldım elime bezi, adamın gözünün önünde kendim temizledim. Cımbızla vites ve krom çıta arasındaki tozları-pislikleri aldım. Kendim yapınca daha güzel oldu.
Eskiden de böyleydi, halen böyleler. SONAX <3
Ama şu koltuktaki izleri kaldırmam lazım. Çok kötü duruyor.
Hocam kumaş sıvıyı illa ki çekecek , çekmezseniz kir tekrardan kusar . Dediğim meganede öyleydi

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Nurettin Sevinç
Hocam bende de astra h kasa vardı. Koltuklar sudan leke yapıp temizlememe rağmen bir zaman sonra tekrar lekeler oluşuyordu. İnşallah sizin araçta da aynı sorun yoktur. Şuan ki aracımda kusma vakasının tamamını asperox ile lekesiz çıkartmıştım.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Hocam bende de astra h kasa vardı. Koltuklar sudan leke yapıp temizlememe rağmen bir zaman sonra tekrar lekeler oluşuyordu. İnşallah sizin araçta da aynı sorun yoktur. Şuan ki aracımda kusma vakasının tamamını asperox ile lekesiz çıkartmıştım.
Kusma mı leke mi hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,634
Üyeler
161,317
Son üye
CarlssBerk
Top Bottom