Komagene çiğ köfte sosu nasıldır?

Ben hepsinden koyduruyorum biraz acı ama çok iyi oluyor

Acı ama çok değil çiğköfteyi daha güzel yapıhor ben çok severim bandırarak yerim.

Komagene den sipariş vereceğim de çiğ köfte sosu diye bir seçenek var.

Nasıldır? Acı mıdır? Tatlı mıdır? Güzel midir?
komagede bi hiyar -eleman sahibi degil- bana öğrenci dürüm satmakmi zorundayiz diyo ama diyer eleman satiyo ayni şube değildirde allah belasını versin o hiyarin. adamdan domateste koy durume diyom çiğ köfte poşetine tam domates atmis anlamadimki bende

lezzetli

Sipariş etmişsindir diye umuyoruz. Çünkü gerçekten en sevdiğim ikinci sos.
Yok vermedim. Arkadaşım pazar günü bizim eve gelecek. Onla yemek için erteledim. İki sipariş verecek kadar para yok.

Yok vermedim. Arkadaşım pazar günü bizim eve gelecek. Onla yemek için erteledim. İki sipariş verecek kadar para yok.
Yanlış hatırlamıyorsam her ayın 15inde Komagene'de %50 bedava kampanyası oluyordu.
Dürüm değil de paket halinde alırsanız ve dürümü ayrı alırsanız daha ucuza yiyebilirsiniz ama düz dürüm almanız daha iyi olur bence.

Yanlış hatırlamıyorsam her ayın 15inde Komagene'de %50 bedava kampanyası oluyordu.
Dürüm değil de paket halinde alırsanız ve dürümü ayrı alırsanız daha ucuza yiyebilirsiniz ama düz dürüm almanız daha iyi olur bence.
Tako almayı planlıyordum tako daha güzel değil midir?

Tako almayı planlıyordum tako daha güzel değil midir?
Tako denedim, pek güzel değil açıkçası. Yemesi garip geliyor.

Ultra Mega dürüm favorim. Mısırını havucunu yeşilliğini katıp nar ekşisi limon sosu ve çiğ köfte sosu ekletiyorum çok güzel oluyor. Hem uzun olduğundan çabuk bitmemiş hissiyatı oluşuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,297
Üyeler
192,677
Son üye
cereal_killer
Geri