Komşu Çocuğu

küçükken bana biri böyle yaptığında çok üzülüyordum çünkü emanet bilgisayara daha titiz davraniyordum klavyeye basarken bile cekiniyordum. eğer çocuk uslu biriyse biraz oynamasına izin verebilirsin bence içinde kalmasın. bozacak bir çocuksa odaya hiç sokma hem içinde kalmaz hem sen kârlı çıkarsın

Aga bizim arkadaşa çok geliyordu oda bilgisayarı açıyordu 5 dk sonra arkadan PSUnun power tuşunu ayağıyla kapatıp bak bozuldu yapıyodu çocuklar ben bozdum olmasın diye bir daha oynamıyorlardı

Beyler bilgisayarım veletlerin tabiri ile ıŞıKlı MıŞıqLı MorUq olduğu için komşu çocuklarından nasıl korunabilririm taktik verin ama saçma sapan şeyler yazmayın bilgisayara 8000bin tl para verdim ve bozulsun bişe olsun istemiyorum gerçekten ciddi olarak soruyorum komşu çocuklarından nasıl arınabilirim ?
kısaca taktik verin
Kasanın yanına pitbul bağla 😇

Beyler bilgisayarım veletlerin tabiri ile ıŞıKlı MıŞıqLı MorUq olduğu için komşu çocuklarından nasıl korunabilririm taktik verin ama saçma sapan şeyler yazmayın bilgisayara 8000bin tl para verdim ve bozulsun bişe olsun istemiyorum gerçekten ciddi olarak soruyorum komşu çocuklarından nasıl arınabilirim ?
kısaca taktik verin
Kanka en güzel çözüm annene babana yorgunum diyip kendi odanın kapısını kilitlemek ve sessizce odan da takılmak ya da sen bunları boş ver al eline sopayı hepsini döv daha da rahatlarsın ;)

Geri