Neler Yeni

komşularımdan bıktım!

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
arkadaşlar evimin çaprazında bir komşu var adı melahat hep biz top oynarken dayı uyuyor diyor geçen gün çıktı yine karışacaktı dayı uyuo dedi (bu arada bu dayı uyuyor yalanını ben 5 yaşındaykeende söylüyordu)
geçen gün kavga ettik bi ara polis geldi dediki 11 den sonra bu çocukların izni var ama laftan alnlamıyor bende 11 den sonra iznim var dedim öyle kavga ettik benle başa çıkamayacağını anladı içeri girdi az önce sokakta maç yapıyoduk benim karnım ağrıdı girdim ondan sonra abim ve arkadaşlarıma karışmış bende camdan bağırarak dedim bize ne lan dayı uyuyorsa başlarım dayına dedim çok sinir oluyorum annem her zaman beni savunur ve annemden korktuğu için annem evdeyken bişey demez haftasonları bişey yapamıyor ama annem hafta içi saat 15:30 ile 18:30 arasında işe gidiyor ve o saatlerde bize karışıyor sizce napayım?

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Dayı uyuyorsa banane de ve topa ölü yaprak vuruşu yapıp komşunun kafasına at.

Danube

80+ Bronze
Bizde de böyle insanlarla karşılaştık eskiden laf tan fazlası yoksa oynamaya devam edin bir şey yaparsa cama taş at kaç (harbi diyorum baya caydırıcı iyi masraf çıkıyor )

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Dayıyı uyandır izin al xd

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
böyle insanlara yapılacak tek bir şey var

Ana a*rat dümdüz girmek
sonuna kadar katılıyorum bir zamanlar bizim burada da böyle birileri vardı
adam vefat ettide kurtulduk allah rahmet eylesin

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,813
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
arkadaşlar evimin çaprazında bir komşu var adı melahat hep biz top oynarken dayı uyuyor diyor geçen gün çıktı yine karışacaktı dayı uyuo dedi (bu arada bu dayı uyuyor yalanını ben 5 yaşındaykeende söylüyordu)
geçen gün kavga ettik bi ara polis geldi dediki 11 den sonra bu çocukların izni var ama laftan alnlamıyor bende 11 den sonra iznim var dedim öyle kavga ettik benle başa çıkamayacağını anladı içeri girdi az önce sokakta maç yapıyoduk benim karnım ağrıdı girdim ondan sonra abim ve arkadaşlarıma karışmış bende camdan bağırarak dedim bize ne lan dayı uyuyorsa başlarım dayına dedim çok sinir oluyorum annem her zaman beni savunur ve annemden korktuğu için annem evdeyken bişey demez haftasonları bişey yapamıyor ama annem hafta içi saat 15:30 ile 18:30 arasında işe gidiyor ve o saatlerde bize karışıyor sizce napayım?
En İyisi komşuyu, baban veya anneni yanına alarak İKNA etmen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,271
Üyeler
165,958
Son üye
wynfirdolf
Top Bottom