Neler Yeni

Komşumun internetine bağlansam anlarmı?

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
mecit burak kılıç
Canlı derse girçem dedim fotoğrafını cekip atmış ben sadeçe telefona girmesini istemiştim şimdi o fotodan pc ye girsem nolur diye düşünüyorum
pc/telefon fark etmezde sen bi dene bi 1-2 oyun gir de karşı tarafa hızınızda bir sorun yok değil mi mağduriyet yaşatmıyayım size vs. vs.

GirayHan

80+ Platinum
Canlı derse girçem dedim fotoğrafını cekip atmış ben sadeçe telefona girmesini istemiştim şimdi o fotodan pc ye girsem nolur diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla istedim verdi kali mali bir şey yapmadık emmioglu
modeminin markası neymiş airgeddon mu ? :D

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
uğur
Ayrıca başlık farklı söylemin farklı trollüyorsun. Başlıkta anlarmı diyorsun cevaplarda haberi var diyorsun.
Yanlış yazmışım kuzen modem siparişi verçem kurulumu youtube amcadan bakar yaparım inşallah maşallah iyi akşamlar

dostveviski

80+ Bronze
Kanka modem alınca kurmayı bilmiyom cok para kitlerler kesin diye düşündüm ama
La ne para kilitlemesi?? İnternet alt yapına uygun modem alacaksın. Kurulum için müşteri hizmetlerini arayacaksın sana bilgilerini verecek sen gireceksin. Diyelim ki çok para kilitlediler??!?!?! Her ay kullanmadığın internetine para vereceksin bu mu daha mantıklı kafayı yiyorum mesajlarını okudukça elim ayağım titriyor

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan

Batuhan Lastronin hacı senin internete bu bağlanıyor olmasın he​

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
uğur
La ne para kilitlemesi?? İnternet alt yapına uygun modem alacaksın. Kurulum için müşteri hizmetlerini arayacaksın sana bilgilerini verecek sen gireceksin. Diyelim ki çok para kilitlediler??!?!?! Her ay kullanmadığın internetine para vereceksin bu mu daha mantıklı kafayı yiyorum mesajlarını okudukça elim ayağım titriyor
Babamızın hayrına gelmiyor bu adam 300-500 kitlicek 6 kişi kalıyoruz öğrenci evinde kimsede para yok zaten

lyutnık

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Eren
valorant oynamak için değmez git modem al

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
mecit burak kılıç
Babamızın hayrına gelmiyor bu adam 300-500 kitlicek 6 kişi kalıyoruz öğrenci evinde kimsede para yok zaten
yurt mu? yoksa ayrı ev mi yurtsa superboxtan başka çareniz yok oda sınırsız 30 40 mbps alırsanız 1200 1300 falan olur aylık

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
uğur
arada bir kullanacaksanız interneti boşuna paket almayın eve taahütsüz paketler çok uçuk rakam zaten taahütlüde her ay ödiyecen
Şuanki internette 10mbps indirme hızı vardı torrentten indiriyoruk herşeyi pc yi dıgırladım internetsiz oyunda yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

yurt mu? yoksa ayrı ev mi yurtsa superboxtan başka çareniz yok oda sınırsız 30 40 mbps alırsanız 1200 1300 falan olur aylık
Ev tuttuk 4+1

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Cefika
Modem mi bozuldu sadece yoksa paketiniz de mi bitti anlayamadık ki bir türlü mevzuyu. Sadece modem bozulduysa paketiniz zaten var ise internete zaten ödeme yapıyorsanız modem almak daha mantıklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,743
Üyeler
161,340
Son üye
Cavoo06
Top Bottom