Geldiği zaman zaten pahalıydı simdi satsan 10.000 km sahin aldınArtmadan 3-4 tane XBOX Series X alıp kenara koysam. Sıfır kapalı kutu olarak. Zamlanırsa falan kar edebilir miyiz ki? Zamlanırsa büyük zamlanacak gibi hissediyorum çünkü.
her şey zamlanacak dostum. Evet kâr edersin ama bi dinle.Artmadan 3-4 tane XBOX Series X alıp kenara koysam. Sıfır kapalı kutu olarak. Zamlanırsa falan kar edebilir miyiz ki? Zamlanırsa büyük zamlanacak gibi hissediyorum çünkü
O kadar da uçmaz bence.Ben 13-14K civarlarına çıkacağını düşünyorum sizce artış ne kadar olur anlamında söylemek istedim.
Yani uzun zamandır zam gelmiyor. İlk çıktığında dolar kaç liraydı şimdi kaç lira? İlk çıktığından bu yana sadece 1200TL zam gelmiş. Zaten 500 dolarlık konsolu 420 dolara yolluyorlardı. Şimdi kim bilir kaç dolara denk geliyordur? Çok zor bir ihtimal değil bence bu.O kadar da uçmaz bence.
O zaman dolar 7.5 muş şimdi 11, yarın 12...13......O kadar da uçmaz bence.
al 1k-2k kar koyar satarsın piyasanın altına sattığın için kapış kapış giderYani uzun zamandır zam gelmiyor. İlk çıktığında dolar kaç liraydı şimdi kaç lira? İlk çıktığından bu yana sadece 1200TL zam gelmiş. Zaten 500 dolarlık konsolu 420 dolara yolluyorlardı. Şimdi kim bilir kaç dolara denk geliyordur? Çok zor bir ihtimal değil bence bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman dolar 7.5 muş şimdi 11, yarın 12...13......