Konsol fiyatları artar mı?

c0rbius

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
218
Artmadan 3-4 tane XBOX Series X alıp kenara koysam. Sıfır kapalı kutu olarak. Zamlanırsa falan kar edebilir miyiz ki? Zamlanırsa büyük zamlanacak gibi hissediyorum çünkü.

Artmadan 3-4 tane XBOX Series X alıp kenara koysam. Sıfır kapalı kutu olarak. Zamlanırsa falan kar edebilir miyiz ki? Zamlanırsa büyük zamlanacak gibi hissediyorum çünkü.
Geldiği zaman zaten pahalıydı simdi satsan 10.000 km sahin aldın

Artmadan 3-4 tane XBOX Series X alıp kenara koysam. Sıfır kapalı kutu olarak. Zamlanırsa falan kar edebilir miyiz ki? Zamlanırsa büyük zamlanacak gibi hissediyorum çünkü
her şey zamlanacak dostum. Evet kâr edersin ama bi dinle.
Dostum zaten ülkedeki siyasetçiler titanikteki kemancılar gibi; gemi batarken çalmaya devam ediyorlar. Gençlrr mutsuz, kimse istediği şeyi alamıyor! Tamam ticarettir anlarım herkes kâr etmek ister ama hacı yapmayın be he? Devletin vurduğuna bir de siz mi vuracaksınız? Klasik fırsatçılardan mı olacaksınız? Her zamda her olayda devlete yükleniyoruz -ki çoğunda haklıyız- ama bizim milletimizin de böyle bi huyu var kimse kusura bakmasın! FIRSATÇIYIZ! Dolar%5 artar, elektronik fiyatları, gıda fiyatları, kişisel bakım ğrünleri ve bilimum ürünler %20 artar. Neden acaba? Aç gözlü milletimiz yüzünden. Teşekkürler Güzel memeleketimin fırsatçı insanları. 1'e 10 koymaya devam. (Sözüm tek sana değil kardeşim belki sen üstüne 50 100 lira koyup satıcaksın)

Düşer. Dolar arttıkça konsol fiyatları düşüyor hatta bir yerden sonra bedava olur, belediyeler falan kapı kapı gezip konsol dağıtır.

Kanka çay kaşığına zam geliyosa onada gelir :D

O kadar da uçmaz bence.
Yani uzun zamandır zam gelmiyor. İlk çıktığında dolar kaç liraydı şimdi kaç lira? İlk çıktığından bu yana sadece 1200TL zam gelmiş. Zaten 500 dolarlık konsolu 420 dolara yolluyorlardı. Şimdi kim bilir kaç dolara denk geliyordur? Çok zor bir ihtimal değil bence bu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kadar da uçmaz bence.
O zaman dolar 7.5 muş şimdi 11, yarın 12...13......

Yani uzun zamandır zam gelmiyor. İlk çıktığında dolar kaç liraydı şimdi kaç lira? İlk çıktığından bu yana sadece 1200TL zam gelmiş. Zaten 500 dolarlık konsolu 420 dolara yolluyorlardı. Şimdi kim bilir kaç dolara denk geliyordur? Çok zor bir ihtimal değil bence bu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman dolar 7.5 muş şimdi 11, yarın 12...13......
al 1k-2k kar koyar satarsın piyasanın altına sattığın için kapış kapış gider

Geri