Cd yuvası olmayan PS5 halen gelmedi sanırım ortalama 7000 lira olur daha az olacağını sanmam sonuçta Euro üzerinden geliyorParamın yettiği bir PlayStation almayı düşünüyorum fiyatlar tahmini ne kadar olacak ve ne zaman etki eder?
artmaz vergi %si düştüBence sadece artacak. Bizde fiyat azaldı diye bir şey yok.
Bu sefer satıcılar arttırır.artmaz vergi %si düştü
%100 gümrük vergisi var artık 12k dana aşağı olmaz belki vergi yasası kalkarsa ona gelirParamın yettiği bir PlayStation almayı düşünüyorum fiyatlar tahmini ne kadar olacak ve ne zaman etki eder?
Ne alaka? Resmi olarak açıklandı. %50 olan ek gümrük vergisi %20'ye düşürüldü.%100 gümrük vergisi var artık 12k dana aşağı olmaz belki vergi yasası kalkarsa ona gelir
Biliyorum fiyatlar hemen düşmez max 4K gibi bütçem var playstation almak istiyorum ama series s de alabilirim arada kaldım.Kurlar artmadıkça düşecektir. Ama hemen yarın düşmesini beklemeyin. En az 1-2 ayı var. Ek olarak, stokların da yerine gelmesi lazım.
%20 yapacaklardı sonra ****** yapıp %100 e çıkardılar diyorlarki bunlar size lüks *** alırsınızNe alaka? Resmi olarak açıklandı. %50 olan ek gümrük vergisi %20'ye düşürüldü.
Kanka ne diyon? %100'e falan çıkarılmadı. %20 şuan.%20 yapacaklardı sonra ****** yapıp %100 e çıkardılar diyorlarki bunlar size lüks *** alırsınız