Konsol ile masaüstü pc hakkında sorum var

imemircan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
498
Selamlar, şimdi ben önceden ps4 oyuncusuydum ve bilgisayara geçtim. Bilgisayarlarda çektiğim sorunlar ve çilelerden dolayı konsola geçmeyi planlıyorum. Sistemin imzamda. Ortalama 10-12K'ya satabiliyorum. Yani PS5 alacak kadar yeterli param oluyor. Yetmesede üstüne ekleyebiliyorum. Sizce ne kadar mantıklı olur? Ps5 özel oyunlarına da bayıldığımı belirtmek isterim.

Kardeşim ps5 gelecek miş stoklara biraz büyük marketleri kovalarsan ps5 alabilrisin

Kardeşim ps5 gelecek miş stoklara biraz büyük marketleri kovalarsan ps5 alabilrisin
Eğer ilk zamanki gibi 8k civarı olursa direk satıp alırım çünkü artık oyunları da eskisi gibi hardcore da oynamıyorum yani hala rekabetçi oyunları seviyorum fakat hikayeleri daha çok seviyorum

Oyunları çok pahalı bütçeniz yeterse neden olmasın

Eğer ilk zamanki gibi 8k civarı olursa direk satıp alırım çünkü artık oyunları da eskisi gibi hardcore da oynamıyorum yani hala rekabetçi oyunları seviyorum fakat hikayeleri daha çok seviyorum
Öyle dendi sabit tutulacakmış ama ülke şartları ne olur bilemem yüklü şubat ayında gelecekmiş öyle duydum izlediğim videolarda yorumlarda al satçılar dan kalırsa tabi ps5 candır kim nederse desin keyfi farklı.

Öyle dendi sabit tutulacakmış ama ülke şartları ne olur bilemem yüklü şubat ayında gelecekmiş öyle duydum izlediğim videolarda yorumlarda al satçılar dan kalırsa tabi ps5 candır kim nederse desin keyfi farklı.
Ya ben şöyle düşünüyorum. Geleceğe yönelik olarak ps5 daha mantıklı. Artan fiyatlar sebebiyle bir parça değiştirmek aşırı derecede pahalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,192,202
Üyeler
189,224
Son üye
justsyuraa
Geri