Konsol mu PC mi

144 mü? 60FPS üstü verecek miymiş?
4k bir monitor mu? hayır hayır 144hz 1080p yeterli ona.
Hocam 4K da 120hz verecekmiş diye gördüm yanlışım yoksa bende 4K da oynamak varken 1080p de oynamak istemem açıkçası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

su vergilerden sonra sadece PC alınır
PC de hem render yapabiliyorsun çok daha fonksiyonu var
su extra vergiler kalkmadan asla konsol önermem (2.el güvenilir yerlerden olabilir ucuza gelirse)
Zaten hem vergi indirimine hem kara cumaya hemde PS5 in çıkışına denk getirerek almak istiyorum ucuz olsun diye.

Hocam 4K da 120hz verecekmiş diye gördüm yanlışım yoksa bende 4K da oynamak varken 1080p de oynamak istemem açıkçası

Zaten hem vergi indirimine hem kara cumaya hemde PS5 in çıkışına denk getirerek almak istiyorum ucuz olsun diye.
4k 120hz veremezler. bunu kaydedin 4k 60hz verirler anca. rtx 2080tş bile ray traing ile 60 oynatıyro bu mu 120 oynatacak ? :D
ray tracing yapabiliyor bu arada ve ekran kartı AMD.

o zaman iyi fiyata düşer fakat sizin tercihinize bağlı
cdli versiyonda oyun fiyatları derken zaten pc fiyatını geçer
digital edition iyi fiyata gelirse tercih olabilir en azından cd masrafı olmadıgı için oyunlar daha uyugna alınır

keşke 5600xt dede olsa sonuçta o da amd
4k 120hz veremezler. bunu kaydedin 4k 60hz verirler anca. rtx 2080tş bile ray traing ile 60 oynatıyro bu mu 120 oynatacak ? :D

Bu arada

Playstation aldığımda hem oyunlara çok para gideceği hemde Ps 5 için en az 4k monitör gerekeceği için bütçemi çok aşıyor. PC ye gelince hem oyunlarım zaten var hemde kulaklık hariç ekipmanım var o yüzden bütçeyi yüksek tuttum.
PlayStation 5 için en az 4k monitör mü? Nerden duydunuz bu yalan bilgiyi?

Hocam 8K ya kadar destek verecek konsolun 4K 60hz olması az değil mi?

Hocam 8K ya kadar destek verecek konsolun 4K 60hz olması az değil mi?
8mı? 8k oyun oynatmıcak.sadece arayüz 8k olucak ha bide piksel piksel olan oyunlar undertale tarzı oyunlar 8k olucak muhtemelen 30hz olarak.

PlayStation 5 için en az 4k monitör mü? Nerden duydunuz bu yalan bilgiyi?
Orada kendimi yanlış ifade ettim heralde 8K ya kadar destekleyen konsolu 4k nın altında oynamanın israf olacağını belirtmek istemiştim

Bu arada 4K 120hz i burada gördüm https://www.teknoblog.com/sony-ps5-donanim-ozellikleri/

Burada ve birçok yabancı sitede de 120hz 4K destekliyecek yazmışlar https://www.republicworld.com/technology-news/gaming/ps5-reveal-what-will-be-the-frame-rate-on-the-latest-playstation.html#:~:text=PS5 also comes equipped with,television it is connected with.

Son düzenleme:
Orada kendimi yanlış ifade ettim heralde 8K ya kadar destekleyen konsolu 4k nın altında oynamanın israf olacağını belirtmek istemiştim

Bu arada 4K 120hz i burada gördüm https://www.teknoblog.com/sony-ps5-donanim-ozellikleri/
8k hayal bence RTX 2080 Ti bile 8k da 30 fps zor alıyor iyi grafikli oyunlarda. Bu arada hiç bakmayın 4k 120 hz hayal ps5 için. Xbox Series X ps5 ten daha güçlü ama onunda 4k 120 fps i iyi grafikli oyunlarda verebileceğini düşünmüyorum. Verirse grafikleri düşürüp anca verebilir

8k hayal bence RTX 2080 Ti bile 8k da 30 fps zor alıyor iyi grafikli oyunlarda. Bu arada hiç bakmayın 4k 120 hz hayal ps5 için. Xbox Series X ps5 ten daha güçlü ama onunda 4k 120 fps i iyi grafikli oyunlarda verebileceğini düşünmüyorum. Verirse grafikleri düşürüp anca verebilir
Hocam Ryan amcamız 4K 120hz olacak demiş şu kaynak fake değil ise:
"In his conversation with CNET, Ryan said an SSD storage drive Sony custom-designed for the console will be offered as part of the default version. He also added that the device will offer ultra-high definition 4K visuals at 120Hz, which is twice the screen refresh rate of most TVs. "

laptopun varmış zaten nefen ikinci pc alıyorsun ki? konsol daha mantıklı.

Arkadaşlar laptopum var daha 2 ay önce aldım oyun anlamında bana yetiyor. Fakat bir PC daha toplamayı düşünüyordum taki bu güne kadar. Eğer PC toplarsam 7klık laptopun yüzüne bile bakmayacağım ama konsol alırsam hem laptop hem konsol aktif olarak oynarım. Sizce hangisi? Ve Xbox mu Ps mi (bütçe açısından sıkıntı yok fakat gidip te PS5 e 7-8k veremem)?
eğerki laptopda oyunları oynuyorsan işte ultrada yüksek ayarlarda ps4 al derim ikisinide kullanırsın yok oyunların hiç birine yetmiyorsa işte düşük ayarlarda açıyorsa pc topla

Geri