O "X" işareti görünmese de olurdu. Durduk yere kendi ayaklarına sıkmışlar. Düz kızartsın yeter işte. Eminim bundan ders çıkartılar ve mutfakta kartlar yeniden dağıtılır.
TLOU 2 Remastered dan komik ve rezil detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor insanlar iade edip geri ödeme yapılmasını istiyorlar ah sony hem pc ye oyun çıkarıp beklediğinden az kazanıyorsun hem de oyunlara sahte metinler görseller ekliyorsun rezil haldesin
Ne kullanıyorsun palyaço sen bu seviyeye ulaşmak için caba harcadın mı inanılmaz bir vakasın boşuna 2023'ün palyaçosu ödülünü almadın bu başarı sana yeter de artar ne yapmaya çalışıyorsun 2024 için de yerini mi ayarlıyorsun şimdiden .
Puhahaha 15 aralık haberi atmış ve yine yalanlanan haber lan sen bir doğru kaynak haber bulamıyor musun Xbox Next diye bir konsol gelmeyecek Xbot palyaçoları kendileri uydurdu palyaço buna inanmış lan yazık.
Xbox CEO'su Phil Spencer konsol monsol yok dedi bunu kafana sok Xbox'ın yol haritası 3. parti yayıncı olmak bu yüzden boşa ağlayıp kendini kandırıp avutma.
hay senin ingilizceni öpeyim ben cahil adam series s ve series x için yeni bir konsola gerek yok diyor şu an tüm oyunlara yetecek donanımları var diyor asla yeni konsol çıkmayacak demiyor aksine tüm haberler 2026-27 gibi yeni konsol çıkacak diyor.
sen bu dandik ingilizcenle nasıl yorum yapabiliyorsun utanman yok mu hiç diğer ihtimal doğrusunu anladığın halde yalan söylüyorsun hangisi doğru ingilizcen mi berbat yoksa yalan mı söylüyorsun
Ne kullanıyorsun palyaço sen bu seviyeye ulaşmak için caba harcadın mı inanılmaz bir vakasın boşuna 2023'ün palyaçosu ödülünü almadın bu başarı sana yeter de artar ne yapmaya çalışıyorsun 2024 için de yerini mi ayarlıyorsun şimdiden .
sony e bak oyunlara özen bile göstermiyor artık sony pony boyları nasıl soyarım diye düşünüyor sadece oyunlara alakasız metinler resimler ekliyor rezil haldesiniz vah size acıyorum
O "X" işareti görünmese de olurdu. Durduk yere kendi ayaklarına sıkmışlar. Düz kızartsın yeter işte. Eminim bundan ders çıkartılar ve mutfakta kartlar yeniden dağıtılır.
dostlar normalde hiç tarzım değildir ama bu yunus şahsı konuyu açtığından beri söylediği her şey yalan çıkmış isterseniz açıp okuyun konuyu. activision satışı asla olmayacak dedi oldu. asla yeni xbox konsolu çıkmayacak diyor ki son haberler çıkacağı yönünde bu kesin artık bunun gibi onlarca iddiası var hepsi patlamış yalan olmuş hala yalan söylüyor. bunu bilerek istikrarlı yapan birine fazla tahammül edemiyorum. kusura bakmayın rahatsızlık için.
dostlar normalde hiç tarzım değildir ama bu yunus şahsı konuyu açtığından beri söylediği her şey yalan çıkmış isterseniz açıp okuyun konuyu. activision satışı asla olmayacak dedi oldu. asla yeni xbox konsolu çıkmayacak diyor ki son haberler çıkacağı yönünde bu kesin artık bunun gibi onlarca iddiası var hepsi patlamış yalan olmuş hala yalan söylüyor. bunu bilerek istikrarlı yapan birine fazla tahammül edemiyorum. kusura bakmayın rahatsızlık için.
hay senin ingilizceni öpeyim ben cahil adam series s ve series x için yeni bir konsola gerek yok diyor şu an tüm oyunlara yetecek donanımları var diyor asla yeni konsol çıkmayacak demiyor aksine tüm haberler 2026-27 gibi yeni konsol çıkacak diyor.
sen bu dandik ingilizcenle nasıl yorum yapabiliyorsun utanman yok mu hiç diğer ihtimal doğrusunu anladığın halde yalan söylüyorsun hangisi doğru ingilizcen mi berbat yoksa yalan mı söylüyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
sony e bak oyunlara özen bile göstermiyor artık sony pony boyları nasıl soyarım diye düşünüyor sadece oyunlara alakasız metinler resimler ekliyor rezil haldesiniz vah size acıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
uçağıma jet motoru almak istiyorum ama sesi çok çıkmalı ps5 slim uygun mu bunun için tavsiye eder misin?
Cahil palyaço bir de utanmadan yazıyorsun ya biz de ona şaşırıyoruz PS5 Pro ya rakip konsol bile çıkarmayacak firmadan konsol bekleyen palyaço sensin boşuna bekleme diyoruz anladın mı Xbotlar kendileri uydurdu yok öyle bir şey ayrıca senin Xbox konsollarının satış sayısından haberin var mı kimse Xbox Series X|S almıyor iki ayrı konsol çıkardıkları halde 21 milyon satış yapmışlar ana konsolları Xbox Series X 5 milyon satarken Series S 15 milyon civarında satmış yani Xbox'ın ana konsolu Series X değil S olmuş durumda konsol satışı olarak da zaten Xbox One döneminden bile gerideler Game Pass üyelik sistemleri her yerde olduğu halde 25 milyon kullanıcıda sıkışıp kalmış durumda Xbox'ın Sega gibi 3.parti oyun dağıtan bir firmaya dönüşmesinden başka şansı yoktu zaten sızan yeni güvenilir kaynaklarda çoğu özel oyunlarını PlayStation ve Nintendo platformları için portlamaya başlamışlar bile sen ise Microsoft CEO'su Satya Nadella yalan söylüyor Xbot palyaçoları doğru söylüyor diyorsun yazık kafana sen böyle devam et.
Bu arada hesap açıp açıp banlanan şahıs kendisi bu arkadaş harbi sıkıntılı ya bu yüzden 2023'ün palyaçosu ödülünü aldı şu an zorluyor 2024 ödülünü de ben alayım diye.
Bu arada tartışma değil ki şu an yapılan Halo adlı palyaçonun yazdığı yalan haberleri kaynaklı doğru haberler ile çürütüyorum arkadaş inanılmaz bir mürit kendi palyaço hayal dünyasından yalan bilgiler aktırmaktan başka bir şey yapmıyor.