Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu arada hesap açıp açıp banlanan şahıs kendisi bu arkadaş harbi sıkıntılı ya bu yüzden 2023'ün palyaçosu ödülünü aldı şu an zorluyor 2024 ödülünü de ben alayım diye.
Multi hesap ban sebebi değil mi zaten ?

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Cahil palyaço bir de utanmadan yazıyorsun ya biz de ona şaşırıyoruz PS5 Pro ya rakip konsol bile çıkarmayacak firmadan konsol bekleyen palyaço sensin boşuna bekleme diyoruz anladın mı Xbotlar kendileri uydurdu yok öyle bir şey ayrıca senin Xbox konsollarının satış sayısından haberin var mı kimse Xbox Series X|S almıyor iki ayrı konsol çıkardıkları halde 21 milyon satış yapmışlar ana konsolları Xbox Series X 5 milyon satarken Series S 15 milyon civarında satmış yani Xbox'ın ana konsolu Series X değil S olmuş durumda konsol satışı olarak da zaten Xbox One döneminden bile gerideler Game Pass üyelik sistemleri her yerde olduğu halde 25 milyon kullanıcıda sıkışıp kalmış durumda Xbox'ın Sega gibi 3.parti oyun dağıtan bir firmaya dönüşmesinden başka şansı yoktu zaten sızan yeni güvenilir kaynaklarda çoğu özel oyunlarını PlayStation ve Nintendo platformları için portlamaya başlamışlar bile sen ise Microsoft CEO'su Satya Nadella yalan söylüyor Xbot palyaçoları doğru söylüyor diyorsun yazık kafana sen böyle devam et.
sen güvenilirliğini kaybedeli çok olmuş bir sony pony boysun. dediğin şeylerin hepsi yalan çıktı. xbox yeni el konsolu üzerinde bile çalışıyor yani sadece PS ye değil nintendo ya da rakip olmaya hazırlanıyor. sony niye pro çıkartmak zorunda peki? donanımı yetersiz olduğu için olmasın :D Microsoft cihazlarına güveniyor buradan bu yorum çıkar senin uydurduğun şey değil. sony, cd project red i almaya kalktı adamlar dalga geçti biz satılmayız diye :D çapınızı bilin ona göre yorum yapın haddinizi bilin. 2026-27 gibi yeni konsol geliyor Xbox a bu kesin artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada hesap açıp açıp banlanan şahıs kendisi bu arkadaş harbi sıkıntılı ya bu yüzden 2023'ün palyaçosu ödülünü aldı şu an zorluyor 2024 ödülünü de ben alayım diye.

Bu arada tartışma değil ki şu an yapılan Halo adlı palyaçonun yazdığı yalan haberleri kaynaklı doğru haberler ile çürütüyorum arkadaş inanılmaz bir mürit kendi palyaço hayal dünyasından yalan bilgiler aktırmaktan başka bir şey yapmıyor.
bu benim açtığım tek hesap kendisi milleti attığı yalanlarla nasıl delirtiyorsa herkesle papaz olmuş kim kim bilmiyor artık kafa yanmış :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada tartışma değil ki şu an yapılan Halo adlı palyaçonun yazdığı yalan haberleri kaynaklı doğru haberler ile çürütüyorum arkadaş inanılmaz bir mürit kendi palyaço hayal dünyasından yalan bilgiler aktırmaktan başka bir şey yapmıyor.
attığı ingilizce haberler hakkında yanlış yorum yapan bir arkadaş bu ya ingilizcesi berbat ya da kasıtlı olarak yalan yorumlar yapıyor iki türlü rezil oluyor ama hala anlamıyor sony pony boy :D attığı linklerde bile kendisini yalanlayan içerikler oluyor genelde :D

99723

80+ Silver
Yedi zaten ban şu an yine yiyecek raporlanıyor sürekli palyaço hala benim yazdıklarımın yalan olduğunu iddia ediyor işin en komiği ne biliyor musun yazdığım yazıların altında kaynakları da var ama Xbot palyaçosu bunalar böyle işte yapacak bir şey yok kendi palyaço gerçekliğinde Sony'yi batırıyor şu an :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: .

• Hahaha
Reaksiyonlar: hola

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Yedi zaten ban şu an yine yiyecek raporlanıyor sürekli palyaço hala benim yazdıklarımın yalan olduğunu iddia ediyor işin en komiği ne biliyor musun yazdığım yazıların altında kaynakları da var ama Xbot palyaçosu bunalar böyle işte yapacak bir şey yok kendi palyaço gerçekliğinde Sony'yi batırıyor şu an :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: .
sen kendi açtığı konuda tartıştığın kişiden daha fazla süre ceza alan birisin bu rezillik yeter sana :D sony i ben batırmıyorum kendi kendini batırıyor zaten Türkiye den çıkması bile küçüldüklerinin işareti. PC ye çıkan oyunlardan istediği parayı kazanamıyor üstelik PS özel oyunları diye bir şey kalmadı kendi eliyle kendini bitirdi sonuç az para :D

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Millete de ban attırmak için yorumlarını alıntılayıp kışkırtmaya çalışıyor. O yüzden engelledim.
Olayları ve konuları bilmediğim için yorum yapmak istemiyorum. Yunus konu açtığı zaman çıkan o kargaşada zaten en az 5 kişi falan ban yiyor :D

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Olayları ve konuları bilmediğim için yorum yapmak istemiyorum. Yunus konu açtığı zaman çıkan o kargaşada zaten en az 5 kişi falan ban yiyor :D
benimle tartışmaya girince kendisi benden fazla ban yedi :D ya ingilizcesi berbat ya da kasıtlı yalan söylüyor değişik biri :D

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

asko56

80+ Silver
Yunus GG

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası