Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Biz neden sizin çöp oyunlarınıza ekmek banalım ki? Siz kaç yıldır banıyorsunuz zaten. Microsoft istese bile bu kadar iyi oyun yapamayacak.

Mesaj otomatik birleştirildi:
baltalı deli kadir ve lezboların aşkı mı büyük oyunlar :D çocuk oyunları.
Valla bu yoruma çok güldüm. Açık ara Gran Turismo önde.

d86f62f0b00e7b2cb68c2d7168359d0c.jpeg

5e559d49dc17175d269ac0a3c6ba5f0b.jpeg

GBRAXkRXUAAwl9X
bak sana kullanıcı puanlarını atıyorum metacritic sitesinin. sony yine parayla siteleri satın almış ama kullanıcılar gömmüş gran turismo yu 2.4 nedir yahu :D:D:D rezalet bir oyun.

Adsız2.png

bir de forza ya bak fark atmış kullanıcılar beğenmiş site de beğenmiş :D

Adsız3.png

gran turismo, Forza ya rakip bile olamaz. PS sahipleri bile yalvarıyor Forza PS ye gelsin diye ama ekmek banmaya devam!
ayrıca sen niye multi hesap kullanıyorsun bu ban sebebi değil mi :D

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
mehmet
çöp turismo, Forza ya rakip bile olamaz. PS sahipleri bile yalvarıyor Forza PS ye gelsin diye ama ekmek banmaya devam!
Hangi PS Sahipleri diyor knk bunları? Asıl siz yalvarıyorsunuz Spiderman 2 Xbox'a gelsin diye ekmek banmaya devam.

bir de forza ya bak fark atmış kullanıcılar beğenmiş site de beğenmiş :D
Bir şeyden anladığın yok knk. Kullanıcı puanlarını herkes verebiliyor. Xbox fanboyu PS'nin oyunlarına oy verebiliyor. Asıl önemli olan şey basının puanı ve Gran Turismo 125 inceleme ile 87 puan almış ama Forza Motorsport 78 İnceleme ile 84 puan almış. Burda bile fark belli.

ayrıca sen niye multi hesap kullanıyorsun bu ban sebebi değil mi :D
Evet knk ban sebebi. Ama seni taklit etmiyorum merak etme :)

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Hangi PS Sahipleri diyor knk bunları? Asıl siz yalvarıyorsunuz Spiderman 2 Xbox'a gelsin diye ekmek banmaya devam.
Xbox oyunlarının PS ye geleceği dedikodusu bile yetti sizin gibi fanboylara :D twitter da herkes yazıyordu forza gelsin aha geldi bakın ekmek banmaya devam :D

sen niye multi hesap kullanıyorsun? :D

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola

Bir şeyden anladığın yok knk. Kullanıcı puanlarını herkes verebiliyor. Xbox fanboyu PS'nin oyunlarına oy verebiliyor. Asıl önemli olan şey basının puanı ve Gran Turismo 125 inceleme ile 87 puan almış ama Forza Motorsport 78 İnceleme ile 84 puan almış. Burda bile fark belli.
sony nin oyun firmalarına para akıttığı gibi sitelerede akıttığını herkes biliyor :D gerçek yorumlar kullanıcı yorumlarıdır arada uçurum var 2.4 nedir yahu :D
Evet knk ban sebebi. Ama seni taklit etmiyorum merak etme :)
yunus diye mi seslenelim bundan sonra sana?

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Ben Yunus değilim knk nerden çıkarıyon bunları? Zaten benim bu hesap'ta 554 mesajım var. Emin misin benim yunus olduğum?
eminim tabi birebir onun argümanlarıyla geliyorsun bir nick yunus bir nick mehmet kimse anlamaz nasılsa değil mi knk :D

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
O puanları veren oyun firması değil ki. Basın veriyor o puanları. Bunu bile öğrenememişsin.
off zekaya bak o cümlenin geri kalanını niye paylaşmıyorsun yaşınız kaç sizin ya :D ?

Sen neden atmıyon xbox fanboyu korkuyon mu yoksa?
aynen korkuyorum sen niye aratmıyorsun elin gitmiyor mu gerçekleri görmeye :D

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
mehmet
eminim tabi birebir onun argümanlarıyla geliyorsun bir nick yunus bir nick mehmet kimse anlamaz nasılsa değil mi knk :D
Tamam knk sen neye inanırsan inan umrumda değil. Sen 10 tane hesap açıp buraya saldırıyorsun.

aynen korkuyorum sen niye aratmıyorsun elin gitmiyor mu gerçekleri görmeye :D
Ben gerçekleri görüyorum. Asıl sen görüyor musun?

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Tamam knk sen neye inanırsan inan umrumda değil. Sen 10 tane hesap açıp buraya saldırıyorsun.
site yönetimine ricamdır ikimizin ip lerine bakılsın kim birden fazla hesapla buradaymış görelim :D eğer bundan başka bir tane hesabım varsa hemen banlasınlar beni ben kabulüm buna.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom