Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Ben burda kaynak atıyorum. Ama sen atmıyorsun niye acaba?

screenshot-png.627169

Mesaj otomatik birleştirildi:

site yönetimine ricamdır ikimizin ip lerine bakılsın kim birden fazla hesapla buradaymış görelim :D eğer bundan başka bir tane hesabım varsa hemen banlasınlar beni ben kabulüm buna.
He knk he biraz daha boş yap.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Tamam knk sen neye inanırsan inan umrumda değil. Sen 10 tane hesap açıp buraya saldırıyorsun.

Ben gerçekleri görüyorum. Asıl sen görüyor musun?
hangi gerçekler microsoft un ezdiği gerçeği mi :D
Ben burda kaynak atıyorum. Ama sen atmıyorsun niye acaba?

screenshot-png.627169

yaz gör o halde gerçekleri ps fanboyları forza diye seviniyorlardı :D
He knk he biraz daha boş yap.
yine söylüyorum site yönetiminden ricamdır lütfen ben yunus ve senin ip lerine bakılsın kim birden fazla hesapla buradaymış görelim!

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
yaz gör o halde gerçekleri ps fanboyları forza diye seviniyorlardı :D
Halaaaaaa kaynak atmıyorsunnn neden acaba?

Yok o senin rüyanda var.

yine söylüyorum site yönetiminden ricamdır lütfen ben yunus ve senin ip lerine bakılsın kim birden fazla hesapla buradaymış görelim!
Biraz daha boş yapsana.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,359
İsim
Emre
Discord
necromancerr
:kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: bak buna gülerim işte microsoft şirket aldıda noldu servis oyunu yapmayı bilmeyen şirkete servis oyunu yaptırmaya zorlayıp yerden yere vurulmasına sebep oldu Forza horizon güzel olsada motorsport için aynısını söyleyemeyeceğim o konuda gran turismo daha iyi ki aşağıya bırakıyorum kendimde pc kullanıyorum istesem palworld oynarım en başta ben kullanıcıyım xbox kötü bir şey yaparsa ona kötü iyi bir şey yaparsa ona iyi derim ps içinde aynısı geçerli ancak ps bu nesilde her türlü tokatladı xboxu inkâr etme şimdi burda
1706126496360.png

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
:kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: bak buna gülerim işte microsoft şirket aldıda noldu servis oyunu yapmayı bilmeyen şirkete servis oyunu yaptırmaya zorlayıp yerden yere vurulmasına sebep oldu Forza horizon güzel olsada motorsport için aynısını söyleyemeyeceğim o konuda gran turismo daha iyi ki aşağıya bırakıyorum kendimde pc kullanıyorum istesem palworld oynarım en başta ben kullanıcıyım xbox kötü bir şey yaparsa ona kötü iyi bir şey yaparsa ona iyi derim ps içinde aynısı geçerli ancak ps bu nesilde her türlü tokatladı xboxu inkâr etme şimdi burda
Alıntıyı görüntüle
PS hangi oyunuyla tokatladı bi anlatsana oyun çıkmadı yahu oyun :D hangi oyunmuş o tokatladığı? Microsoft sayesinde ps plus gördünüz önceden hayal bile edemezdiniz :D

Halaaaaaa kaynak atmıyorsunnn neden acaba?
internet kullanmayı bilmiyyor musun yalan yanlış görseller atınca gayet biliyordun oysa :D
Yok o senin rüyanda var.

Biraz daha boş yapsana.
noldu yemedi mi?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,359
İsim
Emre
Discord
necromancerr
PS hangi oyunuyla tokatladı bi anlatsana oyun çıkmadı yahu oyun :D hangi oyunmuş o tokatladığı? Microsoft sayesinde ps plus gördünüz önceden hayal bile edemezdiniz :D
1)GowR karşısına 3. parti oyun geliştiricileri hariç microsoft tarafından bir oyun çıkamadı (redfallı saymıyorum bile yani)
2)Spiderman 2 starfield çıktı ancak spiderman gibi tek platforma çıkmış oyun kadar olumlu anlamda ses getiremedi çoğunluğu olumsuz yorumlardı
sadece 2 örnek bile yeterli diyeyim
ki xbox onenin desteği kesilmişken ps4 e GowR gelmişti

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
PS hangi oyunuyla tokatladı bi anlatsana oyun çıkmadı yahu oyun :D hangi oyunmuş o tokatladığı?
Ben sayarım ama Xbox bu nesil ne çıkarttı 56 puan alan Redfall'ı mı?

1)GowR karşısına 3. parti oyun geliştiricileri hariç microsoft tarafından bir oyun çıkamadı (redfallı saymıyorum bile yani)
2)Spiderman 2 starfield çıktı ancak spiderman gibi tek platforma çıkmış oyun kadar olumlu anlamda ses getiremedi çoğunluğu olumsuz yorumlardı
Knk zaten konunun başında bu resim vardı. Xbox fanboyu konuya bile bakmadan herkese sallıyor :)

gcw4dhixsaaiza8-jpg.620538

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,359
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ben sayarım ama Xbox bu nesil ne çıkarttı 56 puan alan Redfall'ı mı?

Knk zaten konunun başında bu resim vardı. Xbox fanboyu konuya bile bakmadan herkese sallıyor :)

gcw4dhixsaaiza8-jpg.620538
sadece en büyükleri söyledim remasteredları söylemedim bile

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,359
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Knk bence bu arkadaşı kendi halinde bırakalım çünkü bir şey anladığı yok.
Banada multi hesap derse yeminle çok gülerim mesaj sayısı olarak yunusu 2 ye katlıyorum

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
ekşi de bile ps5 sahipleri kaç yıl oldu bir tane adam akıllı oyun çıkmadı diyorlar :D gowr dediğin oyun bir tane ödül alamadı game awards ta :D
starfield bile örümcek çocuktan daha geniş hatta çok daha geniş evreni ve hikayesi olan bir oyun rol yapma oyunu öteki binalar arasında ağ atıp zıpla :D

Banada multi hesap derse yeminle çok gülerim mesaj sayısı olarak yunusu 2 ye katlıyorum
hayırdır sen niye üstüne alındın? yunus ve mehmet aynı kişi bu apaçık ortada!

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,359
İsim
Emre
Discord
necromancerr
ekşi de bile ps5 sahipleri kaç yıl oldu bir tane adam akıllı oyun çıkmadı diyorlar :D gowr dediğin oyun bir tane ödül alamadı game awards ta :D
starfield bile örümcek çocuktan daha geniş hatta çok daha geniş evreni ve hikayesi olan bir oyun rol yapma oyunu öteki binalar arasında ağ atıp zıpla :D
bir tane ödül alamadımı :kekw::kekw::kekw::kekw: internete yazınca bile çıkıyor az internet kullan
1706127877874.png

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom