Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Kendime almadım diye etrafımda kullananlar olmadığını falanmı sanıyorsun sen ? onlardada kullandığım oluyor ps5 makinasına sadece 10 defa gittim ki cümleyi eksik kurmam benim hatam burda yalan yok 2014-2015 zamanında ps cafeden çıkmıyorduk ps3 ile gta online oynuyorduk arkadaşlarımla şuan elimdede dualsense var bundan önce pcde kullanmak için ds4 üm vardı sadece konsolun kendisine sahip olamadım
bende Series X var play station da almak istiyorum yalan yok ya slim ya ps5 pro yu bekleyeceğim ama ben Series X i bizzat kullanan biri olarak burada kasıtlı kötüleyenlere ayar oldum kardeşim ben kullanıyorum bu aleti çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım aksine epey de memnunum ama hak etmediği halde bunu takıntı haline getirip sürekli kötülerseniz ben orada dayanamam yazarım. alet beni mağdur etse tamam diyeceğim aksine gayet güzel oyunları oynatıyor aldığımdan beri xbox yeni konsol çıkarsın onu da alacağım sony çıkarsın onu da alacağım benim burada sıkıntım takıntı seviyesinde kötülenmesi aynı şey PS ye yapılsa bu defa onu savunurum.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,351
İsim
Emre
Discord
necromancerr
bende Series X var play station da almak istiyorum yalan yok ya slim ya ps5 pro yu bekleyeceğim ama ben Series X i bizzat kullanan biri olarak burada kasıtlı kötüleyenlere ayar oldum kardeşim ben kullanıyorum bu aleti çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım aksine epey de memnunum ama hak etmediği halde bunu takıntı haline getirip sürekli kötülerseniz ben orada dayanamam yazarım. alet beni mağdur etse tamam diyeceğim aksine gayet güzel oyunları oynatıyor aldığımdan beri xbox yeni konsol çıkarsın onu da alacağım sony çıkarsın onu da alacağım benim burada sıkıntım takıntı seviyesinde kötülenmesi aynı şey PS ye yapılsa bu defa onu savunurum.
ben baştan beri yazıyorum ben kullanıcıyım diye birkaç sayfa önceki yazımda bu zaten xbox elindeki imkanı değerlendiremiyor yoksa arkane gibi bi şirket kendi bildiği şekilde süper şeyler çıkarabilir ancak servis oyunu dayatırlarsa böylede patlar ellerinde
kendimde pc kullanıyorum istesem palworld oynarım en başta ben kullanıcıyım xbox kötü bir şey yaparsa ona kötü iyi bir şey yaparsa ona iyi derim ps içinde aynısı geçerli
Alıntıyı görüntüle

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Xbox 9.nesil gamepad alacaktim Konuya bi göz geszdirim dedim 118 sayfaymiys direk son sayfaya atlayıp okumaktan vazgeçtim:) :)

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Xbox 9.nesil gamepad alacaktim Konuya bi göz geszdirim dedim 118 sayfaymiys direk son sayfaya atlayıp okumaktan vazgeçtim:) :)
ben kullanıyorum gayet ergonomik ele oturuyor. dualsenselerin titreşim tepkisi daha iyi ama xbox ın ergonomisi rahatlığı çok iyi. en iyisi sen direkt youtube incelemelerine bak burada tarafsızlık yok artık :D

Palo DAYI 👑

80+ Gold
ben kullanıyorum gayet ergonomik ele oturuyor. dualsenselerin titreşim tepkisi daha iyi ama xbox ın ergonomisi rahatlığı çok iyi. en iyisi sen direkt youtube incelemelerine bak burada tarafsızlık yok artık :D
Knk alicam karar kıldım zaten pc için kullanicam ama amazondanmi alzam yok n11 trendyol gibi yerlerdenmi alsam bilemedim

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
ben baştan beri yazıyorum ben kullanıcıyım diye birkaç sayfa önceki yazımda bu zaten xbox elindeki imkanı değerlendiremiyor yoksa arkane gibi bi şirket kendi bildiği şekilde süper şeyler çıkarabilir ancak servis oyunu dayatırlarsa böylede patlar ellerinde
microsoft oyun yapar yapamaz o ayrı bir konu bu eleştirilse tamam. ama bir oyunda mesela Series X 57-58 fps çıkıyor, ps5 60 fps çıkıyor yunus gibiler hemen bak gördün mü xbox beş para etmez tırt cihaz işte diyor yahu sen oyuncu olarak o farkı hissetmezsin bile oyuncuyu geçtim insan duyuları o farkı algılayamaz. konu art niyet benim açımdan başka bişr şey değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk alicam karar kıldım zaten pc için kullanicam ama amazondanmi alzam yok n11 trendyol gibi yerlerdenmi alsam bilemedim
satıcı amazon ise hemen oradan al bi aksilik olursa kolay değişim yapıyorlar. gerçi microsoft a durumu bildirirsen onlar bile yenisini gönderiyorlar sana. 2.5 yıldır kullanıyorum çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,351
İsim
Emre
Discord
necromancerr
ileride ps5 alıcam dersen dualsense alabilirsin benim gibi yoksa 9. nesil uyumluluk konusunda xinput sayesinde tam uyumluluğa sahip

Palo DAYI 👑

80+ Gold
ileride ps5 alıcam dersen dualsense alabilirsin benim gibi yoksa 9. nesil uyumluluk konusunda xinput sayesinde tam uyumluluğa sahip
Ps5 almayı düşünmüyorum sadece nerden alsam onu bilemedim trendyol ws den alınca yorumlarda falan garantisi bitmek üzere olan ürünleri satiyolarmis 2400 tl falan amozondan alsam 3k ya yurtdisida olur en azından garantisi falan tam olur

microsoft oyun yapar yapamaz o ayrı bir konu bu eleştirilse tamam. ama bir oyunda mesela Series X 57-58 fps çıkıyor, ps5 60 fps çıkıyor yunus gibiler hemen bak gördün mü xbox beş para etmez tırt cihaz işte diyor yahu sen oyuncu olarak o farkı hissetmezsin bile oyuncuyu geçtim insan duyuları o farkı algılayamaz. konu art niyet benim açımdan başka bişr şey değil

satıcı amazon ise hemen oradan al bi aksilik olursa kolay değişim yapıyorlar. gerçi microsoft a durumu bildirirsen onlar bile yenisini gönderiyorlar sana. 2.5 yıldır kullanıyorum çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı
Hangi saticidan aldin ben amazondan almayı dusunuyorum

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Bu servis oyunlarını kimse istemediği halde dayatıyorlar. Koca Marvel markası bile tutmamış ama inatla devam.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Hangi saticidan aldin ben amazondan almayı dusunuyorum
amazondan almanı tavsiye ederim ama satıcısı amazonun kendisi olan controller yok şu an. hep başka satıcılar satıyor o yüzden ya biraz bekle amazon mutlaka satar bunu daha önce satıyordu ya da hemen alacaksan vatan bilgisayar gibi yerden al orası çok önemli değil aslında microsoft her türlü kendi garantisini yapıyor

99723

80+ Silver
Çıkış yaptığı 4 gün içinde 6 milyondan fazla satış yapan Palworld oyunu ilk günde Xbox Game Pass'e ve Xbox Store'a geldi. Tüm bilgisayar ve Xbox kullanıcıları doya doya oynarken o muhteşem olduğu iddia edilen play station konsoluna çıkış bile yapmadı ve yapmayacak görünüyor :D Çünkü Palworld'ün yapan şirket Pocketpair daha önce de yalnızca Xbox ve bilgisayarlara özel Craftopia oyununu yapmıştı o oyunda üzerinden 3.5 yıl geçmesine rağmen hala play station konsollarına gelmedi. Ayrıca Palworld oyunu Xbox konsollarında dahi mouse ve klavye desteğine sahip.

Bu arada Microsoft dünyanın en büyük oyun şirketi olarak zirvede yer aldı hemde açık ara farkla en yakın rakibi Tencent olurken 3. sırada ise Sony yer alıyor. Microsoft, Sony'den tam 25 kat daha fazla piyasa değerine sahip yani buradaki bazı sony pony boyların iddia ettiğinin aksine Microsoft adı geçenlerle rakip bile değil çok çok daha üstün, üstelik istese 25 defa satın alabilir sony'i :D

Liste şu şekilde oluşuyor;

1- Microsoft 2.964 Trilyon Dolar
2- Tencent 339.73 Milyar Dolar
3- Sony 121.89 Milyar Dolar :D
4- Nintendo 63.67 Milyar Dolar :D

Listenin geri kalanına merak edenler şu linkten ulaşabilirler

Son haberi ise Xbox satışlarıyla ilgili vereyim bazı sony pony boyların iddia ettiğinin aksine Xbox X/S konsol satışları geçtiğimiz 2023'ün aralık ayında çıkış yaptığı 2020 yılından beri en yüksek seviyesine ulaştı. Evet hala play station ve nintendo'nun gerisinde ama bazı sony ponylerin iddia ettiğinin aksine Xbox satışları düşmeyip aksine yükseliyor.

Gelmeyecek boşuna beklmeyin Craftopia yı da aynı şirket yapmıştı PS4 ve PS5 e getirmediler 3.5 sene olduğu halde. Xbox a yakın bir şirket. boşuna hayal kurmayın :D

Kim diyor bunları? sony pony boy mu? bir tane ciddi kaynağınız yok sürekli uyduruyorsunuz. o dediğine sony döner Micrsoft dönmez sony ufacık tefecik şirket Microsoft'un yanında :D

Ufacık şirket çünkü sony. Microsoft'a rakip bile olamaz çapı yetmez. sony, cd project red i almaya kalktı rezil oldu adamlar dalga geçti siz bizi alamazsınız diye :D
https://shiftdelete.net/cd-projekt-red-satin-alinmak-istemiyor

bak geldi şu an o kadar oyun şirketi sizin için alınmadı Xbox kullanıcıları için alındı ekrana ekmek banmaya devam hadi abicim :D

Microsoft'un iyi oyun yapamamış hali bile sony'i tokatlıyor düşün gerisini sony ufacık bir şirket :D
1. Palworld Xbox Game Pass sürümü ile Steam sürümü bambaşkadır oyunun Steam sürümü beğenilirken Xbox Game Pass sürümü rezalet derecede kötü ve hatalıdır bunun sebebi ise oyunun güncellemeleri ve geliştirmeleri Steam sürümüne göre çok geç almasıdır.
GEcqZAVWMAEX0sC.jpg

Bu arada Palworld PS'ye gelmeyecek Xbox ile çok yakın firma ekmek banarak izlyeceksiniz diye yine iyi yalanlar sıkmışın hem oyunun en berbat sürümünü Game Pass'de oynuyorsun hem de geliştiricilerin demediği bir şeyi söylemişler gibi yapıyorsun Palworld'un geliştiricileri Pocket Pair, Inc. PlayStation'a oyun gelemeyecek demediler ki Palworld'un Steam sayfasında bile PS5'e ileride getirmeyi düşünüyoruz diye kocaman başlık eklemişler kendi kendine hoplayıp sevinme bu oyun PS'ye sonradan gelmeyip ilk gün çıksa da çoğu kullanıcı almazdı çünkü bu tarz oyunlar PS kitlesinin oynayacağı tarzda oyunlar değil o yüzden kimse bu oyun için ekrana ekmek banmıyor sizin her Sony özel oyununda yaptığınız gibi malum alışıksınız bu duruma.
Palworld.png

Palworld şu anda 7 milyon satış rakamına ulaşmış olmakla övünüyor. Geoff Keighley bu satışların hepsinin Steam üzerinden olduğunu doğruladı Xbox kullanıcıları yine oyuna 1 kuruş para vermemişler Pocket Pair, Inc. oyunu Xbox'a özel yaparak Xbox tarafındaki sıfır satış sayıları ile çok menun olduğna eminim.

2. Lan palyaço Microsoft ile Xbox gelirleri aynı mı adam Microsoft dünyanın en büyük oyun şirketi demiş ya o atığın verilerde örneğin Sony'nin sadece film sektöründen kazandığı gelir bunun iki katı eder.

Sony PlayStation dünyanın en büyük oyun firmasıdır.
c915f57e2571c7ab955ba44daad568d8.png

3. Palyaço Xbox Series X|S konsollarının satışları düşmüyor aksine yükseliyor deyip CHIP Online haberi paylaşmış ki haberde de zaten aralık ayı baz alınmış yılbaşı arifesi aileler çocuklarına oyun konsolu falan alıyorlar onda bile Xbox Series X|S konsolları rezet derecede kötü satmış.

Xbox Series X|S konsolları iyi satıyor dediği aralık ayı verileri de şöyle ben bu palyaçoyu rezil etmekten yoğruldum o rezil olmaktan yoğrulmadı.

2023 VGChartz Dünya Genelinde Konsol Satışları
GEh8Iz3XwAAe77m.jpg

PS5, SNES'i geride bıraktı
PS5'in toplam satışları: 52,6 milyon
SNES'in toplam satışları: 49,1 milyon
PS5'in Xbox One'ın ömrü boyunca yaptığı 58 milyon satış sayısını geçmesine sadece 5 milyon kaldı

Xbox Series X|S konsolları dünyanın en kötü ve başarısız konsolları bunu Microsoft'un kendisi bile kabul etti bu yüzden Xbox 3. parti oyun dağıtan firmya dönüşüp artık gelirlerini konsoldan değil oyunlardan kazanacak bu yüzden boşa hayal falan etme Xbox'ın yeni konsol çıkaracağını Xbox bundan sonra ancak senin rüyanda yeni konsol çıkarır.

4. Sony CD Projekt RED'i almaya adım bile atmadı CD Projekt RED bu söyletiler hakkında Sony ile satın alım görüşmesi asla gerçekleştirmediklerini ve kendilerini ileride ne Microsoft ne de Sony'e satma gibi bir planlarının olmadıklarını söylediler senin gibi palyaço ise buradan Sony'nin parası yoktu rezil oldular diyor atığı kaynak da bile bire bir bu yazıyor sende hiç utanma yok mu yalan haberler paylaşıp algı yaparken o yüzün kızarmıyor mu senin.
Kendi attığın kaynağı bile okumyacak kadar yalancı bir palyaçosun.

Parası yok dediğin Sony daha geçen yıl CD Projekt RED'in 15 kat büyüklüğünde firma olan Bungie'yi 3.6 milyar dolara satın aldı yazık lan sana cidden acıyorum.

8f2d141dbfa9c1dd61befc2de0a92266b3e9a9d0.jpg

Bu Xbot palyaçosu foruma üye olduğundan beri sadece bu konuda satırlarca yalan haberler paylaşıp spam yaparak insanları kışkırtıyor raporlayın geçin.

Son düzenleme:

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom