Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Ben sayarım ama Xbox bu nesil ne çıkarttı 56 puan alan Redfall'ı mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk zaten konunun başında bu resim vardı. Xbox fanboyu konuya bile bakmadan herkese sallıyor :)

gcw4dhixsaaiza8-jpg.620538
aman aman oyunlara bak hepsi birer sanat eseri :D 2-3 oyun dışında hepsi tırt iyi olanlarda PC ye çıktı sony beklediği parayı kazanamadı :D

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
aman aman oyunlara bak hepsi birer sanat eseri :D 2-3 oyun dışında hepsi tırt iyi olanlarda PC ye çıktı sony beklediği parayı kazanamadı :D
Az önce GoW Ragnarok 1 tane ödül bile almadı dedin şimdi konuyu değiştiriyorsun bravo :kekw::kekw::kekw::kekw:

Wanda Maximoff

80+ Bronze
Bu tartışma ne tartışması kime ne kim neyi seviyor neyi sevmiyor hangisi iyi hangisi iyi değil kim ne almak isterse onu alır aldığına da iyi der????

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bu tartışma ne tartışması kime ne kim neyi seviyor neyi sevmiyor hangisi iyi hangisi iyi değil kim ne almak isterse onu alır aldığına da iyi der????
Kanka çamur atmasa zaten olay şimdiye kapanmıştı bile

Wanda Maximoff

80+ Bronze
Siz haklıysanız boşverin cevap vermeyin konu kilitlenir kapanır gider o haklıysa o cevap vermesin bizler gamer olarak en ucuz en kaliteli oyun en çok oyun oynatan hangisi ise onu tutmalıyız beni ne ilgilendiriyor Sony ne yapmış Microsoft ne yapmış

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
kime neyin çamuru 3-4 kişi burada kümelenmiş yalan yanlış bilgilerle insanları etkiliyorsunuz. yunus denen şahıs daha geçen gün millete ps4 alın xbox series s yerine diyordu. hdd-ssd ayrımını geçtim ps4 e yeni oyun bile çıkmaycak artık siz bu kadar kör fanatiklersiniz :D çamurdan bol bir şey yok sizde!

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Uygunsuz Dil
kime neyin çamuru 3-4 kişi burada kümelenmiş yalan yanlış bilgilerle insanları etkiliyorsunuz. yunus denen şahıs daha geçen gün millete ps4 alın xbox series s yerine diyordu. hdd-ssd ayrımını geçtim ps4 e yeni oyun bile çıkmaycak artık siz bu kadar kör fanatiklersiniz :D çamurdan bol bir şey yok sizde!
Bütçesi olmayan ve exc oyun oynamak isteyen varsa kendisine bende ps4 öneririm ayrıca kör fanatik ???????? hayatımda bilemedin belki 10 defa bile konsol kullanmamışımdır ucube herif bunu kaç mesajdırda dile getiriyorum

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Bütçesi olmayan ve exc oyun oynamak isteyen varsa kendisine bende ps4 öneririm ayrıca kör fanatik ???????? hayatımda bilemedin belki 10 defa bile konsol kullanmamışımdır ucube herif bunu kaç mesajdırda dile getiriyorum
kullanmadıysan ne konuşuyorsun ne bilgin varda yorum yapıyorsun? exc oyun için millete durduk yere bir daha oyun çıkmayacak sisteme para verditecek kadar dünyadan bir habersiniz! az daha para eklese zaten ps5 alabilir bari bunu deseniz neyse insanlara bilerek kötülük yapıyorsunuz. ayrıca ben yunus dedim sen niye sen demişin gibi üstüne alındın acaba???

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
kullanmadıysan ne konuşuyorsun ne bilgin varda yorum yapıyorsun? exc oyun için millete durduk yere bir daha oyun çıkmayacak sisteme para verditecek kadar dünyadan bir habersiniz! az daha para eklese zaten ps5 alabilir bari bunu deseniz neyse insanlara bilerek kötülük yapıyorsunuz. ayrıca ben yunus dedim sen niye sen demişin gibi üstüne alındın acaba???
onuda yazıyorum zaten yazdığımı okusana adamın parası yok ekleyemiyorsa ps4 öneriyorum diyorum hakarete götürebilirdim işi ancak gerek yok

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
onuda yazıyorum zaten yazdığımı okusana adamın parası yok ekleyemiyorsa ps4 öneriyorum diyorum hakarete götürebilirdim işi ancak gerek yok
yine ps4 önerilmez ps4 ün ps 5 göre geri kalmış grafiklerinde o oyunlar keyif vermez. hayatında doğru düzgün konsol deneyimin yokken nasıl millete akıl verebiliyorsun? bir arabayı kullanmadan şu arabayı kesin al diyenler gibisin :D

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
yine ps4 önerilmez ps4 ün ps 5 göre geri kalmış grafiklerinde o oyunlar keyif vermez. hayatında doğru düzgün konsol deneyimin yokken nasıl millete akıl verebiliyorsun? bir arabayı kullanmadan şu arabayı kesin al diyenler gibisin :D
Kendime almadım diye etrafımda kullananlar olmadığını falanmı sanıyorsun sen ? onlardada kullandığım oluyor ps5 makinasına sadece 10 defa gittim ki cümleyi eksik kurmam benim hatam burda yalan yok 2014-2015 zamanında ps cafeden çıkmıyorduk ps3 ile gta online oynuyorduk arkadaşlarımla şuan elimdede dualsense var bundan önce pcde kullanmak için ds4 üm vardı sadece konsolun kendisine sahip olamadım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,728
Üyeler
168,184
Son üye
WARLOGS
Top Bottom