- Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:
2020 sonunda çıktı. 7-8 oyun olması lazım gow, last of us ayarında. hani nerede. state of play de boş oyunları gösterdiler izlemedik sankiOyun bekleyin siz nesil sonu diyor bir de Sony her yıl 3-4 tane özel oyun yapıyor şu oyuna bakıp bakıp ağla sen.
param var, oyunlar çıksın, gider alırım. senin gibi fanboy değilim.Oyun bekleyin siz nesil sonu diyor bir de Sony her yıl 3-4 tane özel oyun yapıyor şu oyuna bakıp bakıp ağla sen.
2020 sonunda çıktı. 7-8 oyun olması lazım gow, last of us ayarında. hani nerede. state of play de boş oyunları gösterdiler izlemedik sanki
Mesaj otomatik birleştirildi:
param var, oyunlar çıksın, gider alırım. senin gibi fanboy değilim.
bu velet kaç yaşında acaba
Değil gayet iyi genel kullanıcı içinHayır çöp cihaz yunus beğenmemiş
o oyunların bi kısmı pc de ya da xbox ta zaten var, bir kısmı da ps4'te çıktı, ps5 e gelenler remastered sürümleri. last of us 1 falan var adamlar iteledi aynı oyunu bir daha sattı utanmadan listeye koymuşlar listede uncharted var ps5 grafikli mi o oyunlar 1-2-3 özellikle
Ben sana downgrade videoları atmıştım eski konuda tekrar atayım istersen.
Şuan gördüğüm kadarıyla karakter modellerini güzelleştirmişler, sinamatik sahne odaklı trailer olmuş onun dışında 5 sene grafikler benzer çıkacak yorumum tutuyor gibi devasa bir fark yok 2018 - 2023Daha oyun çıkmadı ama fragman geldi karşılaştırma yapılmış inceleyebilirsiniz ben beğendim sizin fikrinizi de merak ediyorum.
Oyun içi görüntü de değil fragman dan alınan video ile karşılaştırma yapıldığı için oyun çıktığında daha da iyi olacaktır.
Evet çünkü adamalar PS4 de o kadar iyi grafikli oyunlar yaptı ki şu an için güzel geliştirme yapsalar da devasa fark olmuyor katılıyorum.Şuan gördüğüm kadarıyla karakter modellerini güzelleştirmişler, sinamatik sahne odaklı trailer olmuş onun dışında 5 sene grafikler benzer çıkacak yorumum tutuyor gibi devasa bir fark yok 2018 - 2023
Alıntıyı görüntüle
XBOX almamak için bir sebebim daha oldu
Benim ps5 alma sebebimdir ms2 zamanın da ps4ü de ms için almıştım. Kapağı ve dualsenseyi alsam için rahatEvet çünkü adamalar PS4 de o kadar iyi grafikli oyunlar yaptı ki şu an için güzel geliştirme yapsalar da devasa fark olmuyor katılıyorum.
bende çok beğendim Marvel Spider-Man 2 Limited Edition sürümünü.
PS5'e sahip olanlar komple konsol almalarına gerek yok isterlerse kapak ve kolu da alıp aynı sürüme sahip olabilirler ama o kadar takıntılı insanlar var ki sırf kutusu için bile komple konsolu alacak olan vardır eminim.
Benim ps5 alma sebebimdir ms2 zamanın da ps4ü de ms için almıştım. Kapağı ve dualsenseyi alsam için rahat
Hikaye kısmın da abartmışsın. İn to the spider verse hikaye olarak hepsine taş çıkartır.
Benimde PS5'i alma sebebim Marvel Spider-Man 2 di ve grafikleri de mükemmel olmuş CGI gibi bu görüntülerin YouTube den alındığını düşününce de oyun çıktığında nasıl olur hayal bile edemiyorum oyunun hikayesi de bu zamana kadar çıkan tüm Spider-Man filmlerinden çok daha iyi olacağı fragmandan belli zaten.
Fragmanın YouTube ye atılalı 11 saat oldu 3 milyonu geçti görüntülenme.
Evet o da çok iyi ama o normal film olmadığı animasyon olduğu için zaten eklemedim onu.Hikaye kısmın da abartmışsın. İn to the spider verse hikaye olarak hepsine taş çıkartır.