Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

asko56

80+ Silver
Ülkenin durumu ile Playstation oyunlarını nasıl bağladın be dostum. Ben diyorum ki Playstation'da tonlarca oyun var sen bir remastered oyun 1000 TL olmuş diyorsun. Hala anlamıyorsun.
sana verecegim tek cevap

asko56

80+ Silver
Ben sana diyorum ki Ülkenin durumunu nasıl Playstation oyunlarına bağladın diyorum adamın verdiği cevaba bak ya gerçekten yazık be. Yunus Hocam banınız kalkınca arkadaşa yazarsınız çünkü beni anlamıyor.
yahu ne delirdin tamam tanrın en iyi remake-remaster oyunları 60 fps çalıştırıcak

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
yahu ne delirdin tamam tanrın en iyi remake-remaster oyunları 60 fps çalıştırıcak
Sen çok fazla boş yaptın he. Yok bu oyunlar bana hitap etmiyor yok remastered oyunlar 1000 TL'den başlıyor. Ben sana diyorum ki Playstation bu nesilde sadece spiderman 2 çıkarmadı haberin olsun cahillikle yaşama diyorum sen boş yapıyorsun.

asko56

80+ Silver
Sen çok fazla boş yaptın he. Yok bu oyunlar bana hitap etmiyor yok remastered oyunlar 1000 TL'den başlıyor. Ben sana diyorum ki Playstation bu nesilde sadece spiderman 2 çıkarmadı haberin olsun cahillikle yaşama diyorum sen boş yapıyorsun.
aynen mehmet tanrın sızıntılarında oyun satamadıgı için remake-remaster oyunlara baglanmış satış rakamları çok düşük bu sezonuda fulll remaster - remake ile geçirecekler
Mesaj otomatik birleştirildi:

neyse sıkıldım görüşürüz mehmet.

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
aynen mehmet tanrın sızıntılarında oyun satamadıgı için remake-remaster oyunlara baglanmış satış rakamları çok düşük bu sezonuda fulll remaster - remake ile geçirecekler
Senle daha fazla tartışmak istemiyorum çünkü hep boş yapıyorsun. Yunus Hocamın banı kalkınca zaten sana gereken cevabı verecek.

asko56

80+ Silver
Senle daha fazla tartışmak istemiyorum çünkü hep boş yapıyorsun. Yunus Hocamın banı kalkınca zaten sana gereken cevabı verecek.
yunus bana niye cevap veriyor anlamadım tanrın yunus herhalde

asko56

80+ Silver

pickhu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ramazan Aktaş

pickhu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ramazan Aktaş
Sen nasıl sıkıntılı bir Xbot'sın işin yok mu senin mültimilyoner şirketin yaptığı hataları savunuyorsun adamların yaptığı Xbox Series X|S konsolları sıkıntılı oyunlarda rezalet performans veriyorlar hiç bir oyunu yok ve senin gibi Xbot Xbox'ın çok güzel olduğunu söylüyor gerçeklik algında mı sıkıntı var senin anlamıyorum insanların sizin gibi neyin ne olduğunu göremeyecek kadar düşük IQ'lü falan mı zannediyorsunuz çoğunluk PS5'i tercih ediyor bunun sebebi PS5'in Xbox dan çok daha iyi olması PS5'de özel oyunlar var 3. parti oyunların performansı çok daha iyi Xbox Series X den ve PS Plus Deluxe üyelik ile binlerce kaliteli oyun kütüphanesine ve nerdeyse Sony'nin bu zamana kadar yaptığı tüm özel oyunları da kütüphane var + her ay verdiği oyunlar da cabası önerdiğin Series X i almak için hiç bir sebep yok konsolun sıfır fiyatı 20K larda ikinci el piyasa da PS4 PRO ile aynı fiyata satılıyor bu konsolu insanlar almadığı için esnaf da fiyatı düşüyor elinden çıkarmaya çalışıyor ve Türkiye gibi ekonomisi yerlerde olan bir ülkede gün geçtikçe daha da dibe batan bir konsolu almasını istiyorsun insanların zarara girmesi hoşuna mı gidiyor senin ve son olarak bu konu bir rehber tartışma konusu değil senin ile uğraşamam sen git Xbot'luğuna başka yerlerde devam et.
fe9.jpg
Çok fena zırlıyorsun dostum çok net bir şekilde ps fanboyluğu yapıyorsun insanlar objektif şekilde bir şey yazınca hemen Xbox fani damgasını yapıştırıyorsun.DD buda net bi şekilde ps fanboyluğu yaptığını gösterir bide objektifim demisin baya objektif bir insanın ya (xbot çöp) 🤣 ayrıca kimsenin bir oyuna 1500 tl verecek parası yok parasi olmayan xbox alır olan ps alır kardeşim bu kadar basit şahsen ben ps almak için sadece 2 neden olduğunu düşünüyorum 1 oyunları 2 dualsense her iki konsol da çok güzel bunuda xbox series s den yazıyorum neden parası olmayan Xbox alır diyorsam cevabı şu oyunlara çok fazla indirim geliyor ve daha ucuz bu kadar.

TheworstD32132

80+ Bronze
Çok fena zırlıyorsun dostum çok net bir şekilde ps fanboyluğu yapıyorsun insanlar objektif şekilde bir şey yazınca hemen Xbox fani damgasını yapıştırıyorsun.DD buda net bi şekilde ps fanboyluğu yaptığını gösterir bide objektifim demisin baya objektif bir insanın ya (xbot çöp) 🤣 ayrıca kimsenin bir oyuna 1500 TL verecek parası yok parasi olmayan xbox alır olan ps alır kardeşim bu kadar basit şahsen ben ps almak için sadece 2 neden olduğunu düşünüyorum 1 oyunları 2 dualsense her iki konsol da çok güzel bunuda xbox series s den yazıyorum neden parası olmayan Xbox alır diyorsam cevabı şu oyunlara çok fazla indirim geliyor ve daha ucuz bu kadar.
Oku bakayim

pickhu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ramazan Aktaş
Uygunsuz davranış
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç