Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
2 TB olduğunu bilmiyordum. Bu sızıntılar için 2 milyon dolar istemişler ama sony vermemiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PS Plus extra ve deluxe kullanan kişiler şuandan itibaren GTA 5 indirebilirler. Oyunun PS4 ve PS5 sürümü var.

2 TB olduğunu bilmiyordum. Bu sızıntılar için 2 milyon dolar istemişler ama sony vermemiş.

PS Plus extra ve deluxe kullanan kişiler şuandan itibaren GTA 5 indirebilirler. Oyunun PS4 ve PS5 sürümü var.

Sızmasını bir kayıp olarak görmüyorlardır. X-Men Origins: Wolverine (2009) filmi sinemadan önce efektsiz olarak biri ya da birileri tarafından sızdırıldı. Yine de sinemada izlendi.

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Arkadaşlar merhaba bir haber vermek istiyorum. PS5 50 Milyon satış yapmış. Aşağıda kaynak göstericeğim. Bence çok iyi satmışlar.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,598
İsim
Emre
Discord
necromancerr
birinde fiziksel deneyim söz konusu elinde tutup deneyimliyorsun diğeri farklı sizin oyun zevkleriniz bana basit geliyor vur kır parçala bana sarmıyor özel oyunlar cidden özel olmalı bu tarz oyunlar bence basit
Png dünyadan devam ? Starfield beklentileri karşılayamayan çöp bir bethesda oyunudur ki skyrim ve alt markası olan arkane studionun dishonored serisine bayılan biri olarak bunu söylüyorum

Kendi hastalıklarını mı yazdın konunun palyaçosusun sen zirvesin bu başarıyı hak ettin zaten bu mesajları da 2023 den önce yazman bize yılbaşı eğlencesi oldu o yazdığın hastalıkların hepsi sende var olmayan şeyler ile kendini kandıran sensin palyaço.
Geldiğinde bakarsın yeminle yarıldım konuyu okurken balta kesmeli adam diye ağlanmış baya Rdryede at sürme sim falan der bu PAJIDSAIPJADSJIPOJDSA

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
God of war 1,2 ve 3 Remastered PS5 için gelecek! Ne zaman gelir belli değil ama gelecek olması baya iyi.

Bu arada bu resmi bir haber değil sadece söylentiler ve sızıntı hakkında konuşuluyor.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Png dünyadan devam ? Starfield beklentileri karşılayamayan çöp bir bethesda oyunudur ki skyrim ve alt markası olan arkane studionun dishonored serisine bayılan biri olarak bunu söylüyorum

Geldiğinde bakarsın yeminle yarıldım konuyu okurken balta kesmeli adam diye ağlanmış baya Rdryede at sürme sim falan der bu PAJIDSAIPJADSJIPOJDSA

Demez. RDR 2 Xbox'ta da var çünkü.

God of war 1,2 ve 3 Remastered PS5 için gelecek! Ne zaman gelir belli değil ama gelecek olması baya iyi.

Bu arada bu resmi bir haber değil sadece söylentiler ve sızıntı hakkında konuşuluyor.

God Of War 1 ve 2'nin remake yapılması lazım. GOW 3 ortada.

Son düzenleme:

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
God Of War 1 ve 2'nin remake yapılması lazım. GOW 3 ortada.
Remake değilde Remastered yapıcaklarmış hocam. Keşke Remake yapsalar ama god of war ragnarok valhalla'nın kalitesini herkes gördü ve ücretsizdi Santa Monica çok iyi bir iş yaptı. Bence Remastered'ı baya iyi yaparlar hocam.

CupOk

80+ Bronze

sıkıntılı bir arkadaşımızdı

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,598
İsim
Emre
Discord
necromancerr

asko56

80+ Silver
Sony de iyice kafayı yedi kaç defa remaster yapıldı god 1-2-3 yetmedimi

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Sony de iyice kafayı yedi kaç defa remaster yapıldı god 1-2-3 yetmedimi
Şuan PS5’te God of war’ın ilk iki oyununu oynayamazsınız. Benim için güzel bir haber oldu. Bana göre remake yapılsa daha iyi di ama remastered bile olur.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Orta yolu bulayım. 1988 (Shōwa 63) model Sony HDM-2830 1080i (Full HD yani) 60Hz CRT Monitör ile Xbox 360 keyfi:
images - 2023-12-25T152001.308.jpeg

images - 2023-12-25T151903.969.jpeg

sony-hdm-2830-v0-ff3beihetl1c1.jpg

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom