Konsola %110 vergi ödemek

Hala yorumlarda reis kalp yazılarını görüyorum instagramda diyorum ki bu toplum cahildir sonsuza kadar da cahil kalacaktır.

Ülkenin gidişatı hiç iyi değil.
Artık ülkede stres atmak, eğlenmek, gülmek yasak oldu, insanlar hobilerinden, zevklerinden vaz geçiyor, bir çok genç yurt dışına gitmeyi istiyor kurtuluşu orada arıyor kim bilir nasıl gençleri kaybedecek bu ülke...

İntiharlar neden artıyor ? İnsanlar neden mutsuz ? İnsanlar neden umutsuz ? İnsanlar neden ülkeyi terk etmek istiyor ?

Ee kardeşim sen adamın hobisini, zevk aldığı şeyi, mutluluğunu elinden alıyorsun ne yapsın insanlar !
Yazılacak çok şey var ama işte...
Şöyle ki: ülkeye para gelmesi lazım. E doğru düzgün üretim yok, adamlar napsın? Lüks ürünlerin(!) vergisini arttırıyorlar.

Şöyle ki: ülkeye para gelmesi lazım. E doğru düzgün üretim yok, adamlar napsın? Lüks ürünlerin(!) vergisini arttırıyorlar.
lüks(!)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir ülkede her şey mi lüks olur :D

Normalde vergilerimiz kendimize dönmeli, bizimkilerin %70-80’i devlete gidiyor.
Merak editörüm, sadece bu forumda bile ‘Türk vatandaşı olduğu için gurur duyan ama Avrupa veya ABD’de yaşamak isteyen’ kaç kişi vardır?

Güçlü türkiye

Ekler

• Ehu4No-XYAI9b8H.png
    Ehu4No-XYAI9b8H.png
    63.6 KB · Hit: 43
ben bıktım, yakında 2 don tayyibe bir tane kendimize alacağız. 1 al 3 öde ikisi devlete!

youtuberler böyle video çekmesin pc falan alınır o paraya diyorlar devlet bunu görse saniyesinde vergi getirir daha fazla vergi vergi vergi heryerde vergi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,316
Üyeler
186,050
Son üye
Knklc
Geri