tutturudun
80+ Bronze
İşte, bakınız. Vergileri düşürdük!Oyy aklıma bir tane daha vergi geldi. Vergiyi düşürmek için vergi. Bunu da yapalım hocam.
İşte, bakınız. Vergileri düşürdük!Oyy aklıma bir tane daha vergi geldi. Vergiyi düşürmek için vergi. Bunu da yapalım hocam.
Şöyle ki: ülkeye para gelmesi lazım. E doğru düzgün üretim yok, adamlar napsın? Lüks ürünlerin(!) vergisini arttırıyorlar.Ülkenin gidişatı hiç iyi değil.
Artık ülkede stres atmak, eğlenmek, gülmek yasak oldu, insanlar hobilerinden, zevklerinden vaz geçiyor, bir çok genç yurt dışına gitmeyi istiyor kurtuluşu orada arıyor kim bilir nasıl gençleri kaybedecek bu ülke...
İntiharlar neden artıyor ? İnsanlar neden mutsuz ? İnsanlar neden umutsuz ? İnsanlar neden ülkeyi terk etmek istiyor ?
Ee kardeşim sen adamın hobisini, zevk aldığı şeyi, mutluluğunu elinden alıyorsun ne yapsın insanlar !
Yazılacak çok şey var ama işte...
la saka yaptım kızmayınben onu bunu bilmem ben tayyipçiyim arkadaş
lüks(!)Şöyle ki: ülkeye para gelmesi lazım. E doğru düzgün üretim yok, adamlar napsın? Lüks ürünlerin(!) vergisini arttırıyorlar.
tohka dark souls oynadı. sonuç ortada. sinir küpüne döndü. oyle bir sinirlendiki kırmızı ledli gibi ışık saçıyorEski ppye noldu ya
Normalde vergilerimiz kendimize dönmeli, bizimkilerin %70-80’i devlete gidiyor.
Ceg bey, bizi desteklediğiniz için teşekkürlerben onu bunu bilmem ben tayyipçiyim arkadaş
Malesef