Neler Yeni

Konsola %110 vergi ödemek

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Vergisiz bir şey varmı ?

Vergi alınmalı tabii her ülkede olan bir şey, ama bizim ülkede bu anornal seviyede, yerli üretim düzgün olmayınca ve kurtarmayınca namlu halka dönüyor...

Neyse vergi sorunu ülkemiz için koca bir okyanustan bir bardak su kadar, daha o kadar çok sorun varki...

Başa kim gelipte hepsini çözebilir bilmiyorum, öyle biri varmı ki ?

ÆMRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
NoOb_GaMeR
Vergisiz bir şey varmı ?

Vergi alınmalı tabii her ülkede olan bir şey, ama bizim ülkede bu anornal seviyede, yerli üretim düzgün olmayınca ve kurtarmayınca namlu halka dönüyor...

Neyse vergi sorunu ülkemiz için koca bir okyanustan bir bardak su kadar, daha o kadar çok sorun varki...

amrikayla srunları çözerek ve aynı zamanda rusya yanişöyle savaşlardan çekilip asgeri güçlere okadar para vermessek düzelebilir heryerde operasyon başlatıyoruz onu yapacağımıza sadece kendi topraklarımızı korusak ve savaşa girmesek ve jetlerimizi tanklarımızı satıp amerikaya kafa tutmasak olur gibi bu iş

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,795
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
images (19).jpeg

tutturudun

80+ Bronze
Vergisiz bir şey varmı ?

Açlıktan kendi kuyruğunu ısıran yılan gibi halimiz. Şu an problemlerin çözülmesi imkansız gibi bütün dünya çöküşte sadece biz değiliz.

Rammstein

80+ Silver
şügret yeenim.

Top Bottom