Konsola %110 vergi ödemek

Vergisiz bir şey varmı ?

Vergi alınmalı tabii her ülkede olan bir şey, ama bizim ülkede bu anornal seviyede, yerli üretim düzgün olmayınca ve kurtarmayınca namlu halka dönüyor...

Neyse vergi sorunu ülkemiz için koca bir okyanustan bir bardak su kadar, daha o kadar çok sorun varki...

Başa kim gelipte hepsini çözebilir bilmiyorum, öyle biri varmı ki ?

Vergisiz bir şey varmı ?

Vergi alınmalı tabii her ülkede olan bir şey, ama bizim ülkede bu anornal seviyede, yerli üretim düzgün olmayınca ve kurtarmayınca namlu halka dönüyor...

Neyse vergi sorunu ülkemiz için koca bir okyanustan bir bardak su kadar, daha o kadar çok sorun varki...

amrikayla srunları çözerek ve aynı zamanda rusya yanişöyle savaşlardan çekilip asgeri güçlere okadar para vermessek düzelebilir heryerde operasyon başlatıyoruz onu yapacağımıza sadece kendi topraklarımızı korusak ve savaşa girmesek ve jetlerimizi tanklarımızı satıp amerikaya kafa tutmasak olur gibi bu iş

images (19).jpeg

Vergisiz bir şey varmı ?

Açlıktan kendi kuyruğunu ısıran yılan gibi halimiz. Şu an problemlerin çözülmesi imkansız gibi bütün dünya çöküşte sadece biz değiliz.

şügret yeenim.

Geri