Neler Yeni

Konsollara %100 Gümrük Vergisi!

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
Ben de biliyorum oradan gelen haberleri ama resmi gazeteden kaynak paylaşmış sen nasıl kesin konuşuyorsun peki tam olarak şu an bunu bilemeyiz ama böyle bir şey olması daha olası.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
2023'deki seçimlerde gençlik bu hükümete ağır bir darbe vuracak gibime geliyor, eğer doğruysa.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Ben de biliyorum oradan gelen haberleri ama resmi gazeteden kaynak paylaşmış sen nasıl kesin konuşuyorsun peki tam olarak şu an bunu bilemeyiz ama böyle bir şey olması daha olası.
Dostum resmi gazeteden paylaştığı kaynağı düzgün okumuş mu sence? Yine sallıyorlar kafalarından. Zaten karar açıklandı %20 diye. Ne zorluyorsunuz vallahi anlayamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kesin konuşuyorum çünkü karar çıktı.
Kaç tane yorum gelmiş konuya. Gerçekten araştıran sayısı kaç tane çok merak ediyorum ya.

T.P.G.

80+ Titanium
Dostum resmi gazeteden paylaştığı kaynağı düzgün okumuş mu sence? Yine sallıyorlar kafalarından. Zaten karar açıklandı %20 diye. Ne zorluyorsunuz vallahi anlayamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaç tane yorum gelmiş konuya. Gerçekten araştıran sayısı kaç tane çok merak ediyorum ya.
Halkın koyun gibi her şeye inanma huyu devam ediyor işte, şaşırmadım.

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
Dostum karak açıklandığının farkındayım da kararın değiştirilmesi zor bir şey değil onu anlatmak istedim %20 de olabilir %50 de haklı veya haksız demedim ama olabilecek bir şey yani ister iseler yaparlar.
Halkın koyun gibi her şeye inanma huyu devam ediyor işte, şaşırmadım.

Bergee

80+ Silver
Cihaz full vergiden oluşmuyor o yüzden %100 gelmiş olabilir.
Artık 2 tane devlete alırız.
Araba muhabbetine döndürdüler bunuda :D Beyler an itibariyle cumhurbaşkanlığına adaylığımı koyuyorum :D :D Playstationları yurt dışından geliş fiyatına sattırıyorum üstüne satana 3 tane ps5 aldırıp çekiliş ile sizlere veriyorum hadi eyvAllah :D Oyları at bana, ps5 bedava baksana :D

T.P.G.

80+ Titanium
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,339
Son üye
Bozorge