Gerçek Walter White
80+ Bronze
Dahası
tüh ps3 alıcaktım alamıcam yine.
Tövbe...tüh ps3 alıcaktım alamıcam yine.
Ben de biliyorum oradan gelen haberleri ama resmi gazeteden kaynak paylaşmış sen nasıl kesin konuşuyorsun peki tam olarak şu an bunu bilemeyiz ama böyle bir şey olması daha olası.Size lafım yok, ben o bunu söyleyen adama gülüyorum.
Oyun Tutkunlarını Sevindirecek Haber: Konsollardaki Gümrük Vergisi Düşürüldü - onedio.com
İlave Gümrük Vergisi Düştü: Konsol Fiyatları Ucuzlayabilir (webtekno.com)
Oyun konsolları için alınan yüzde 50'lik ilave gümrük vergisinin oranı düşürüldü - Sputnik Türkiye (sputniknews.com)
Ben kesin konuşuyorum çünkü karar çıktı.Ben de biliyorum oradan gelen haberleri ama resmi gazeteden kaynak paylaşmış sen nasıl kesin konuşuyorsun peki tam olarak şu an bunu bilemeyiz ama böyle bir şey olması daha olası.
Dostum resmi gazeteden paylaştığı kaynağı düzgün okumuş mu sence? Yine sallıyorlar kafalarından. Zaten karar açıklandı %20 diye. Ne zorluyorsunuz vallahi anlayamadım.Ben de biliyorum oradan gelen haberleri ama resmi gazeteden kaynak paylaşmış sen nasıl kesin konuşuyorsun peki tam olarak şu an bunu bilemeyiz ama böyle bir şey olması daha olası.
Kaç tane yorum gelmiş konuya. Gerçekten araştıran sayısı kaç tane çok merak ediyorum ya.Ben kesin konuşuyorum çünkü karar çıktı.
Halkın koyun gibi her şeye inanma huyu devam ediyor işte, şaşırmadım.Dostum resmi gazeteden paylaştığı kaynağı düzgün okumuş mu sence? Yine sallıyorlar kafalarından. Zaten karar açıklandı %20 diye. Ne zorluyorsunuz vallahi anlayamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaç tane yorum gelmiş konuya. Gerçekten araştıran sayısı kaç tane çok merak ediyorum ya.
Dostum karak açıklandığının farkındayım da kararın değiştirilmesi zor bir şey değil onu anlatmak istedim %20 de olabilir %50 de haklı veya haksız demedim ama olabilecek bir şey yani ister iseler yaparlar.Dostum resmi gazeteden paylaştığı kaynağı düzgün okumuş mu sence? Yine sallıyorlar kafalarından. Zaten karar açıklandı %20 diye. Ne zorluyorsunuz vallahi anlayamadım.
Halkın koyun gibi her şeye inanma huyu devam ediyor işte, şaşırmadım.
gerçek miHalkın koyun gibi her şeye inanma huyu devam ediyor işte, şaşırmadım.
Araba muhabbetine döndürdüler bunuda Beyler an itibariyle cumhurbaşkanlığına adaylığımı koyuyorum Playstationları yurt dışından geliş fiyatına sattırıyorum üstüne satana 3 tane ps5 aldırıp çekiliş ile sizlere veriyorum hadi eyvAllah Oyları at bana, ps5 bedava baksanaCihaz full vergiden oluşmuyor o yüzden %100 gelmiş olabilir.
Artık 2 tane devlete alırız.
%20'ye düşürdükleri şeyi anında %100 yaparsalar -ki yapamazlar- ne olur biliyor musun?Dostum karak açıklandığının farkındayım da kararın değiştirilmesi zor bir şey değil onu anlatmak istedim %20 de olabilir %50 de haklı veya haksız demedim ama olabilecek bir şey yani ister iseler yaparlar.
Ne gerçek mi?gerçek mi
%100 e çıkması%20'ye düşürdükleri şeyi anında %100 yaparsalar ne olur biliyor musun?
Ne gerçek mi?
Şuraya yorum yapmaktan daha kolay araştırmak ya.Halkın koyun gibi her şeye inanma huyu devam ediyor işte, şaşırmadım.
Dostum üstteki mesajları oku lütfen.%100 e çıkması