T.P.G.
80+ Titanium
Değil, karar çıktı %20'ye düşürüldü RESMİ OLARAK%100 e çıkması
Değil, karar çıktı %20'ye düşürüldü RESMİ OLARAK%100 e çıkması
konuyu açana uyarı verilmesi lazm o zamanDeğil, karar çıktı %20'ye düşürüldü RESMİ OLARAK
Gerek yok.konuyu açana uyarı verilmesi lazm o zaman
zaten yaşlıları garantiledikleri için rahatlarZ kuşağından oy moy alamaz vallahi.
Kesin konuşmayı biz değil arkadaş yaptı. Bende Türkçe'si olmayanlara gülüyorum.%20'ye düştü, karar çıkmadan böyle kesin konuşanlara gülüyorum.
Zamanında birçok kez oldu ses de çıktı ama sonunda kesildi o yüzden dedim yoksa ben de kesin %100'e çıktı demedim büyük ihtimalle benden daha bilgilisindir ancak konuyu resmi karar olsa da başka bir resmi kararla değiştirebilirler yani onu demek istedim.%20'ye düşürdükleri şeyi anında %100 yaparsalar ne olur biliyor musun?
Ne gerçek mi?
Önceki sayfadaki yorumumu oku.Kesin konuşmayı biz değil arkadaş yaptı. Bende Türkçe'si olmayanlara gülüyorum.
Okudum.Önceki sayfadaki yorumumu oku.
kankam devlet orta ve yaşlı kesimin desteğini alıyor bizi napcak2023'deki seçimlerde gençlik bu hükümete ağır bir darbe vuracak gibime geliyor, eğer doğruysa.
Halkın bilinçli olmadığını ilk 2 sayfaya ve twitterdaki yorumlara bakarak çok rahat bir şekilde anlıyoruz.kankam devlet orta ve yaşlı kesimin desteğini alıyor bizi napcak
onlara güvendiği için böyle vergilerle çok rahat oynuyorlar
eğer halkımız bilinçli olsaydı vergiler bu kadar artmazdı
geçmişte ne yediğimiz değil gelecekte ne yiyebileceğimizi konuşmalıyız