Z kuşağı işi tamamen degistiricekkanka gör bak
gine muhalefet aynı kalıcak
ss al değişirse ben şerefsizin önde gideniyim ss alırsınız 2023'e
Yahu azıcık araştırsanıza? Ne hemen koyun gibi atlıyorsunuz? Vergi haddinden dolayı %100 yapamazlar, ayrıca zaten %20'ye düşürüldü.Hiç şaşırmam desem yeridir bildiğin aleyhen dalga değil t****k geçiyorlar
Haberin doğruluğuna göre yazdım zaten kesin bir şey söylemedim ki yahuYahu azıcık araştırsanıza? Ne hemen koyun gibi atlıyorsunuz? Vergi haddinden dolayı %100 yapamazlar, ayrıca zaten %20'ye düşürüldü.
İşte abi araştırınHaberin doğruluğuna göre yazdım zaten kesin bir şey söylemedim ki yahu
Pardon benim hatamİşt abi araştırın
Allah'ım açın bakın vergi haddi neymiş.Şaka mı ya bu... Olm ben Kanada'dan 3500 TL ye aldım. Şimdi kar edeceğim hem de baya. Ama yurt dışından alma şansı olmayanlara üzüldüm.
Adam haklı... Bu yazıyı okuduktan sonra baktım. %50 den %20 ye indi ama hala çok fazla. Saray yapacağımıza şu vergileri azaltsak iyi olur. Burası teknoloji forumu diye sadece teknoloji ürünleri üstünden konuşuyoruz ama birçok diğer çoğu üründe de aşırı vergi var. Mesela Konya sanayi sitesi çok büyük ama sadece yedek ve küçük parça üretiyoruz ham madde de pahalı gelince tabii. Ürettiğimiz parçayı yurt dışına onların koyduğu fiyattan satmak zorunda kalıyoruz. Böylece devlet de hem sarayların parasını hem de ihracat açıklarını vs. vergiyle kapatmaya çalışıyor.Allah'ım açın bakın vergi haddi neymiş.
%100 VERGİ FALAN YOK %20'YE DÜŞÜRÜLDÜ!!
Ne meraklısınız her şeye inanmaya