Bilmiyorum kendisini severim ama yaptığı biraz saçma olmuş.Tam emin olmadıgı halde neden böyle bir twit atmış orası da ayrı bir konu.
Evet bencede umarım insanlar tam emin olmadan bir haber paylaşmazlar.. daha çok dikkatli olurlar. Sonra delinin biri kuyuya bir taş attı 40 akıllı çıkaramadı durumları yaşanıyor.Bilmiyorum kendisini severim ama yaptığı biraz saçma olmuş.
yeter bune başka ülke yardımcı olur para verir kampanya yapar eğlensin evde kalsın diye ama bizde fırsatçılık
Yahu %20'ye düştü vergi, vergi haddinden dolayı %100 yapamazlar.Mantıklı konuşmayı bile beceremeyen adamlara ülke emanet ediyoruz, bu vergileri sorgulamamak lazım o yüzden
aga şimdi sazanlar ya hemen atlıyolar yok böyleler yok şçyleler şimdi eyw çekmeye başlarlar yineYahu %20'ye düştü vergi, vergi haddinden dolayı %100 yapamazlar.
%20'ye düştü yahu ne kadar koyunsunuz her şeye atlıyorsunuz.Valla işi gücü bırakıcam ukraynaya gidicem en sonunda.
Sen hangi ülkede yaşıyon. %100 yapamazlar ne demek. Bir gece ansızın bi torba al sana %100 ne fark eder. şuan zaten 10300tl ps5 hepsiburada da ben işin gırgırındayım alacak güç mü var sanki.%20'ye düştü yahu ne kadar koyunsunuz her şeye atlıyorsunuz.
Vergi haddi ne demektir diye araştır
Sen hangi kafayla yaşıyorsun? Vergi haddini bilmeyen çocuklarla bu konuyu tartışacak değilim. Gümrük vergisini %100 yapma gibi bir şansları YOK kanunen mümkün değil bu.Sen hangi ülkede yaşıyon. %100 yapamazlar ne demek. Bir gece ansızın bi torba al sana %100 ne fark eder. şuan zaten 10300tl ps5 hepsiburada da ben işin gırgırındayım alacak güç mü var sanki.
konsolların anlamı kalmamıştı şimdi hiç alınmazBiliyorsunuz, konsollar yurtdışında ucuz ve kolay kullanıma sahip olduğu için tercih ediliyor ancak Türkiye'de kainat liderimiz, reizzzimiz konsollara yüzde 50 gümrük vergisi getirmişti. An itibariyle 2021 için yüzde 20'ye düşmesi beklenen gümrük vergisi yüzde 100'e çıkarıldığına dair söylentiler var. Daha detaylı kaynak için:
Alıntıyı görüntüle
HepsiOrada.com gibi satıcılarda fiyatlar artmış bile.
1 adet PS5 + 1 Adet Gamepad + 1 adet COD: Cold war 12.700₺ LOL
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Oyun Tutkunlarını Sevindirecek Haber: Konsollardaki Gümrük Vergisi Düşürüldü - onedio.comkonsolların anlamı kalmamıştı şimdi hiç alınmaz