Konsolumu kaça satmalıyım? XBOX SERIES S

CeaserDD

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
173
Merhaba selamlar
2022 yilina ait bir konsol. Kutu ve faturalı herhangi bir hatasida yok bu konsolun?

Sizce ne kadar piyasasi cok ugrasmadan satmak istiyorum da baska bir alisveris yapicam. Tavsiyeniz nedir?

Merhaba selamlar
2022 yilina ait bir konsol. Kutu ve faturalı herhangi bir hatasida yok bu konsolun?

Sizce ne kadar piyasasi cok ugrasmadan satmak istiyorum da baska bir alisveris yapicam. Tavsiyeniz nedir?
8-9 k ya rahat satarsınız kaç kol ve zorlasanız 10 a da gider.

Merhaba selamlar

Merakımdan soruyorum genel olarak performansı nasıl oluyor bu konsolların? 4K televizyonda akıcı bir deneyim sunmasını beklemiyorum ama FPS oyunlarında iyi bir deneyim sunuyordur diye düşünüyorum

Merakımdan soruyorum genel olarak performansı nasıl oluyor bu konsolların? 4K televizyonda akıcı bir deneyim sunmasını beklemiyorum ama FPS oyunlarında iyi bir deneyim sunuyordur diye düşünüyorum
Cod war online oynuyorum orta halli pcme gore daha iyi goruntu akici geliyor bana sadece bazi ozel agir oyunlarda 900p oldugunu soylediler ama hic denk gelmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,186
Üyeler
192,634
Son üye
Vadosuno
Geri