Neler Yeni

kontorland direksiyon iyi mi?

osmanss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
osman sağlam
bu ürün iyi midir tavsiye edeceğiniz bu fiyatlarda direksiyon var mıdır

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger
270 Derece Dönüş açısı olan bir direksiyona o para biraz fazla gibi geldi.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger
Açıkcası fiyatlara şöyle bir baktım da ne önerebilirim diye. Bu fiyatlara sana hiç bir şey öneremem. vereceğin paraya yazık. 2-3 sene önce okul projem için kendim yaptıydım direksiyon setini. gerçekten çok uyguna geldiydi ve mükemmel bir şey olduydu. H vites 3 pedal 900 ya da 1080 derece direksiyonu 200₺ nin altına yaptıydım. Sana önerebileceğim tek şey budur. yaparsın yapmazsın bilemem ama youtube da birçok video var. Bak bi onlara eğer gözün keserse tavsiyem o şekilde yapmandır. örnek olsun diye aşağıya bir video bırakıyorum. aklına bir şey takılırsa sorabilirsin ancak bir çok sorunun bile 2-3 yıl önce youtube dan çözümünü bulabildiysek sen de bulabilirsin diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

osmanss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
osman sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açıkcası fiyatlara şöyle bir baktım da ne önerebilirim diye. Bu fiyatlara sana hiç bir şey öneremem. vereceğin paraya yazık. 2-3 sene önce okul projem için kendim yaptıydım direksiyon setini. gerçekten çok uyguna geldiydi ve mükemmel bir şey olduydu. H vites 3 pedal 900 ya da 1080 derece direksiyonu 200₺ nin altına yaptıydım. Sana önerebileceğim tek şey budur. yaparsın yapmazsın bilemem ama youtube da birçok video var. Bak bi onlara eğer gözün keserse tavsiyem o şekilde yapmandır. örnek olsun diye aşağıya bir video bırakıyorum. aklına bir şey takılırsa sorabilirsin ancak bir çok sorunun bile 2-3 yıl önce youtube dan çözümünü bulabildiysek sen de bulabilirsin diye düşünüyorum.
video gelmemiş örnek diyerek koyduğun

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger
şimdi koydum

osmanss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
osman sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ürünleri nerden bulabilirim link verebilir nisin

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat

2 gündür bende bu videoları izliyorum fakat öyle 200 tl tutmuyor şimdiki fiyatlar ile sadece direksiyon için bile 300- 400 civarı tutuyor

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger
2 gündür bende bu videoları izliyorum fakat öyle 200 TL tutmuyor şimdiki fiyatlar ile sadece direksiyon için bile 300- 400 civarı tutuyor
??? Hangi parçanın fiyatı bu 300-400₺? Switch ler 1-2₺ bir şey. Arduino yu 50 ₺ ye alsan (ki çok daha ucuza da var) potansiyometre felan çok ucuz. Tek sıkıntı lehim işleri felan. Onu da en kötü bir elektrikçiye gidip yaptırsın. 100₺ yi geçmez direksiyon. Dediğim H vites 900 derece direksiyon 3 pedal sistemi 300 den aşağıya rahat yaparsın.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
bu ürün iyi midir tavsiye edeceğiniz bu fiyatlarda direksiyon var mıdır

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
??? Hangi parçanın fiyatı bu 300-400₺? Switch ler 1-2₺ bir şey. Arduino yu 50 ₺ ye alsan (ki çok daha ucuza da var) potansiyometre felan çok ucuz. Tek sıkıntı lehim işleri felan. Onu da en kötü bir elektrikçiye gidip yaptırsın. 100₺ yi geçmez direksiyon. Dediğim H vites 900 derece direksiyon 3 pedal sistemi 300 den aşağıya rahat yaparsın.
arduino leonardo 70 tl
rs775 motor 65
motor sürücü 50
encoder 80
güç kaynağı 90
kayışlar kasnaklar vs ortalama 100 tl

tabi benim kastettiğim geri beslemesi olan 900 derece bir direksiyon pedal ve vites kısmına girmiyorum bile

Top Bottom