Neler Yeni

Konu Dışı Bölümünde Reaksiyon Kalksın

Konu dışı bölümünde reaksiyon verme kalksın mı?

• Oy kullanan toplam üye
    45

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Maaşınızı reaksiyonla mı alıyorsunuz?
Bence haksız kazanç oluyor :D
Bilgi dağıtarak almadığım reaksiyonu konu dışı bölümünde boş yaparak alıyorum :D
Tamam ama bir teklif verirken bunun önünü arkasını da düşünmelisiniz.
Soracağı sorunun kategorisini bulamayıp konu dışında açan arkadaşa yardımcı olanlar reaksiyon alamayacak.
Böyle bir şey gelirse de insanlar diğer konuların altında boş yapacak, konu dışı kategorisi seçilmeyecek.
Bence çok ama çok saçma bir teklif bu.

Efe_Tkn

80+ Bronze
Neden?

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Evet ödül veriyorlar. (Ama bence önemsiz.)
Konu dışında ne kadar reaksiyon kasılabilinirki sanki. Ödül varsa da bu kadar uğraşan ödülü de alsın bi zahmet :D Kalksın yada kalkmasın benim için önemi yok ama biri iyi, komik veya kötü bir şey yazınca reaksiyon vermek hoş oluyor. Bence kalmalı.

Efe_Tkn

80+ Bronze
Her gün konu dışı bölümünde konu açılıyor, evet insanlar konuşuyor, muhabbet ediyor fakat konu dışı bölümünde insanlar birbirine reaksiyon atıyor. Konu dışı bölümünde bilgi dağıtmadadan reaksiyon kazanabiliyoruz.

Haksız reaksiyon olayını en aza indirmek için konu dışı bölümünde reaksiyon verme olmasın.

Eğlencede bilgi kadar önemlidir. Bu forum bilgiden ibaret değil.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Ayrıca haksız kazanç diyosunuz da,
Reaksiyon ödüllerinin kurallarını hatırlatmak isterim;

4- Hedeflenen reaksiyon puanına ulaşan üyenin reaksiyon aldığı yorum ve konuların organik ve faydalı yorumlar olması gerekir.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu kadar önemsiz bir özelliği, bu kadar önemsemeniz normal değil.
Reaksiyon olayı komple kalksın da herkes rahatlasın artık.
"Reaksiyona göre ayrım var" / "Haksız kazanç var" vs. vs. bir sürü gereksiz konu/düşünce var.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
"Reaksiyona göre ayrım var" / "Haksız kazanç var" vs. vs. bir sürü gereksiz konu/düşünce var.

Ben önemsemiyorum ki :D

Mesela arkadaşlar ile konu dışı bölümünde muhabbet ederken 50-100 reaksiyon kasıyorum :D

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Bence reaksiyon sıralaması - en çok mesaj sıralaması tarzı şeyler kaldırılmalı, forumun ilk zamanlarında rekabet amacıyla kullanıldığında güzeldi, millet hediyeleri almak için forum ile ilgileniyordu vs. ancak şuan ego kasmaktan başka bir işe yaradığını düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca kişiye Reaksiyon puanına göre muamele yapıldığını farkettim, buda biraz can sıkıcı.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Hemen kaldırıyoruz efendim. (!)

Bence reaksiyon sıralaması - en çok mesaj sıralaması tarzı şeyler kaldırılmalı, forumun ilk zamanlarında rekabet amacıyla kullanıldığında güzeldi, millet hediyeleri almak için forum ile ilgileniyordu vs. ancak şuan ego kasmaktan başka bir işe yaradığını düşünmüyorum.

Ayrıca kişiye Reaksiyon puanına göre muamele yapıldığını farkettim, buda biraz can sıkıcı.
Bir de mesaj sayısı ile övünülüyor. Baya sinir bozucu bir durum.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13

Ben bu konuda haksız olduğumu farkedip konuyu kapamış gitmiştim.

Niye hortlatıyorsun ki?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Reaksiyon konusunda "sıkıntı" olarak görülen şeyler forumdan ziyade üyeler ile alakalı. Zihinlerine girip müdahale edemeyiz.
Yönetim kaynaklı bir ayrım söz konusu değil. Çünkü yönetimde reaksiyona hiçbir zaman bakılmıyor.
Birinin 984576 reaksiyonu da olsa, yaptığı yanlışta çatır çatır uyarısını alıyor. Yani yönetim açısından bir anlam teşkil etmiyor.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Reaksiyon konusunda "sıkıntı" olarak görülen şeyler forumdan ziyade üyeler ile alakalı. Zihinlerine girip müdahale edemeyiz.
Yönetim kaynaklı bir ayrım söz konusu değil. Çünkü yönetimde reaksiyona hiç bir zaman bakılmıyor.
Birinin 984576 reaksiyonu da olsa, yaptığı yanlışta çatır çatır uyarısını alıyor. Yani yönetim açısından bir anlam teşkil etmiyor.

Yönetim açısından reaksiyona göre ayrım yapılıyor tarzında bir şey demedim zaten, üyeler arasında reaksiyonum yüksek forumun en ... şeyi benim tarzında bir algı oluşmuş. Bence bunu yıkmak gerek.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yönetim açısından reaksiyona göre ayrım yapılıyor tarzında bir şey demedim zaten, üyeler arasında reaksiyonum yüksek forumun en ... şeyi benim tarzında bir algı oluşmuş. Bence bunu yıkmak gerek.
Eğer böyle düşünen varsa yazık kafasına, ne diyeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,570
Üyeler
167,516
Son üye
erenunluu
Top Bottom