Neler Yeni

''Konu Dışı'' Kategorisinin Denetlenmesi

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
katılıyorum

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
Senin yaptığın ironi bir konu ve ana sayfayı işgal ediyor. Konu sahibi ise senin konuların gibi konular bitsin diye uğraşıyor.
Ana sayfayı işgal ediyorsa konu dışını kapatacaklar kardesim daha neyin kafasını yazıyorsun sen. Psu ne ise yarar gereklimidir. Monitör kablosuz çalısır mı gibi konularda yazsanıza bunları Allah allah ya

T.P.G.

80+ Titanium
Ana sayfayı işgal ediyorsa konu dışını kapatacaklar kardesim daha neyin kafasını yazıyorsun sen. PSU ne ise yarar gereklimidir. Monitör kablosuz çalısır mı gibi konularda yazsanıza bunları Allah allah ya
Ya tamam gider misin? Herkes senin gibi bomboş konular açmıyor konu dışında. Madem beğenmiyorsun Formül=ALT+F4

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
kişiden kişiye değişebilir. senin için boş benim için önemli yada benim için boş senin için önemli olabilir.
Arkadaşlar gününüz nasıl geçiyor sence iyi bir konu mu?

Rammstein

80+ Silver
Ana sayfayı işgal ediyorsa konu dışını kapatacaklar kardesim daha neyin kafasını yazıyorsun sen. PSU ne ise yarar gereklimidir. Monitör kablosuz çalısır mı gibi konularda yazsanıza bunları Allah allah ya
Adam bilmiyorsa PSU nun ne işe yaradığını? Burada donanım ile alakalı sorulan hiçbir soruya karışma hakkınız yok. Konu dışının amacını öğrenmeden amaçsızmış gibi kullanan sizin konularınız kapatılacak konu dışı değil.

T.P.G.

80+ Titanium
Hala konunun ciddi oldugunu sanıyorsan vay haline kardes.
konunun ciddi olduğunu düşünmediğim için bu konuyu açtım zaten. bomboş konu. senin gibi adamdan anca bu çıkıyor demekki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hala konunun ciddi oldugunu sanıyorsan vay haline kardes.
bence nickini bir daha sorgula bence çok doğru senin için.

Aha aktif olmuş @Abdullah Hacıgül

LAN BUNU YAZARKEN ÇIKTI :cry:

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
konunun ciddi olduğunu düşünmediğim için bu konuyu açtım zaten. bomboş konu. senin gibi adamdan anca bu çıkıyor demekki.

bence nickini bir daha sorgula bence çok doğru senin için.
Sana cevap bile yazmam artık. Oturup kendine ben neden insanların gercekteki kişiliğini bilmeden laf atıyorum diye sor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,644
Üyeler
161,482
Son üye
alperdoganxx
Top Bottom