Senin yaptığın ironi,bir konu ve ana sayfayı işgal ediyor. Konu sahibi ise senin konuların gibi konular bitsin diye uğraşıyor.Konu sahibide ekmek çıkartıyor o mantıkla öyle değil mi?
Ana sayfayı işgal ediyorsa konu dışını kapatacaklar kardesim daha neyin kafasını yazıyorsun sen. Psu ne ise yarar gereklimidir. Monitör kablosuz çalısır mı gibi konularda yazsanıza bunları Allah allah yaSenin yaptığın ironi bir konu ve ana sayfayı işgal ediyor. Konu sahibi ise senin konuların gibi konular bitsin diye uğraşıyor.
Ya tamam gider misin? Herkes senin gibi bomboş konular açmıyor konu dışında. Madem beğenmiyorsun Formül=ALT+F4Ana sayfayı işgal ediyorsa konu dışını kapatacaklar kardesim daha neyin kafasını yazıyorsun sen. PSU ne ise yarar gereklimidir. Monitör kablosuz çalısır mı gibi konularda yazsanıza bunları Allah allah ya
Arkadaşlar gününüz nasıl geçiyor sence iyi bir konu mu?kişiden kişiye değişebilir. senin için boş benim için önemli yada benim için boş senin için önemli olabilir.
Adam bilmiyorsa PSU nun ne işe yaradığını? Burada donanım ile alakalı sorulan hiçbir soruya karışma hakkınız yok. Konu dışının amacını öğrenmeden amaçsızmış gibi kullanan sizin konularınız kapatılacak konu dışı değil.Ana sayfayı işgal ediyorsa konu dışını kapatacaklar kardesim daha neyin kafasını yazıyorsun sen. PSU ne ise yarar gereklimidir. Monitör kablosuz çalısır mı gibi konularda yazsanıza bunları Allah allah ya
Asıl onu sana söylemek lazım. Madem konuları beğenmiyorsun git Baska foruma öyle değil mi?Ya tamam gider misin? Herkes senin gibi bomboş konular açmıyor konu dışında. Madem beğenmiyorsun Formül=ALT+F4
ben buranın daha iyi olması için fikrimi beyan ettim. kavga etmeye adam arıyorum diye konu açmadım. azıcık vatana millete hayırlı ol.Asıl onu sana söylemek lazım. Madem konuları beğenmiyorsun git Baska foruma öyle değil mi?
Hala konunun ciddi oldugunu sanıyorsan vay haline kardes.ben buranın daha iyi olması için fikrimi beyan ettim. kavga etmeye adam arıyorum diye konu açmadım. azıcık vatana millete hayırlı ol.
konunun ciddi olduğunu düşünmediğim için bu konuyu açtım zaten. bomboş konu. senin gibi adamdan anca bu çıkıyor demekki.Hala konunun ciddi oldugunu sanıyorsan vay haline kardes.
bence nickini bir daha sorgula bence çok doğru senin için.Hala konunun ciddi oldugunu sanıyorsan vay haline kardes.
Sana cevap bile yazmam artık. Oturup kendine ben neden insanların gercekteki kişiliğini bilmeden laf atıyorum diye sorkonunun ciddi olduğunu düşünmediğim için bu konuyu açtım zaten. bomboş konu. senin gibi adamdan anca bu çıkıyor demekki.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence nickini bir daha sorgula bence çok doğru senin için.
sen neden başkasının konusunu boş yere düşürüyorum diye bir sor kendine. bencede yazma yazdıkça batıyorsun zatenSana cevap bile yazmam artık. Oturup kendine ben neden insanların gercekteki kişiliğini bilmeden laf atıyorum diye sor