Neler Yeni

''Konu Dışı'' Kategorisinin Denetlenmesi

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Biliyorsunuz ki gün içinde ''konu dışı'' altında bir sürü boş/troll konu açılıyor. Hani en azından bu kategori denetlense ve gereksiz konular engellense güzel olur bence. Bazen raporluyoruz ama modlar çevrimdışı oluyor boş bir konu 10 15 sayfa oluyor. O yüzden bence artık gerekli.

@Mehmet Yılmaz @White Ravens @Abdullah Hacıgül
valla benim midem bulanıyordu başım ağrıyordu mecbur konu dışı kısmından açtım

T.P.G.

80+ Titanium
valla benim midem bulanıyordu başım ağrıyordu mecbur konu dışı kısmından açtım
ya onlar olabilir. adam çıkıyor kılım çıktı, kavga etmeye adam arıyorum, başlığa ve içeriğe küfür yazma, pp sine Abdullah Hacıgül ü koyup değişik değişik sağa sola faşist, komünist demek...

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
ya onlar olabilir. adam çıkıyor kılım çıktı, kavga etmeye adam arıyorum, başlığa ve içeriğe küfür yazma, pp sine Abdullah Hacıgül ü koyup değişik değişik sağa sola faşist, komünist demek...
ilginç

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Rapor sistemini saçma sapan şeylerle meşgul etmek yerine daha verimli bir şekilde kullanılsa buna gerek kalmazdı. Ayrıca eğer abarttığın kadar saçma konular görüyorsan bana bunları raporlaman lazım.

EMGRANDO

80+ Bronze
Biliyorsunuz ki gün içinde ''konu dışı'' altında bir sürü boş/troll konu açılıyor. Hani en azından bu kategori denetlense ve gereksiz konular engellense güzel olur bence. Bazen raporluyoruz ama modlar çevrimdışı oluyor boş bir konu 10 15 sayfa oluyor. O yüzden bence artık gerekli.

@Mehmet Yılmaz @White Ravens @Abdullah Hacıgül
Boş kişilerde, denetlenmeli adam 10 k bütçeye 2060 Super öneriyor 2070s için min. 3700x gerekiyormuş. Deliricem:censored:

Hsdfdall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
İlker

EMGRANDO

80+ Bronze
Rapor sistemini saçma sapan şeylerle meşgul etmek yerine daha verimli bir şekilde kullanılsa buna gerek kalmazdı. Ayrıca eğer abarttığın kadar saçma konular görüyorsan bana bunları raporlaman lazım.
Hocam az önce @i9 11920Xs adlı kullanıcı bana hakaret etti raporladım ve gönderisi hala silinmedi (son raporunuz çözümlendi yazmasına rağmen)

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

EMGRANDO

80+ Bronze

T.P.G.

80+ Titanium
Ağır küfür olmadığı sürece silmiyoruz, çünkü sağda solda haksız yere ban yediğini iddia ediyorlar.

[/QUOTE]
raporluyorum zaten, çoğu banlandı ama yine de bazılarıı çok geç oluyor

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
[/QUOTE]
Geç olsun ne olacak ki? Geç dediğin en fazla yarım saattir zaten. Sonuçta her gönderiyi açıp okumak zorunda değilsiniz.

T.P.G.

80+ Titanium
Geç olsun ne olacak ki? Geç dediğin en fazla yarım saattir zaten. Sonuçta her gönderiyi açıp okumak zorunda değilsiniz.
[/QUOTE]
Açıp okumak zorunda değilim ama zaten arama kısmı adam akıllı çalışmazken bir daha düşen konuyu bulmak zor oluyor. Kategorilere girip ancak buluyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

[/QUOTE]
Yani hocam şu kadar üyenin desteklediği bir şeyi geri çevirmek yakışmadı...

Top Bottom