conveyor belt overlord
80+ Silver
max 3 oluyor genelde anime konuşuluyorDün görecektin2 yine de fazla holiganlıktan dolayı zirveyi ele geçiriyor :/
max 3 oluyor genelde anime konuşuluyorDün görecektin2 yine de fazla holiganlıktan dolayı zirveyi ele geçiriyor :/
Acaba hangi konuda bunu atmışlarLütfen Moderatörler siyaset için bir bölüm olsun ya da yasak olsun konu-dışına girince ben şu sahneyi görmek istemiyorum :
(49) Doğu Perinçek, Ertuğrul Kürkçü ve Bülent Uluer Kavgası | 32.Gün Arşivi - YouTube
Teşekkürler...
Siyasetle alakalı konulara girmeyin olur biter o zamanDün çok karıştı ortalıkbiri açtı sonra takır takı siyaset konusu doldu
2 tane bile olsa içinde her şekilde değerine hakaret ediliyor :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onlar banlamadan biz görüyoruz sinir bozuyorayrı bir yerde kalsın ciddi ciddi bakmak isteyen bakar
Ahlaksız adam!Siyaset yasaklanması söz konusu bile olamaz. Çıkar göster vur masaya sen Enver Paşa'sın ya, korkma vur!
Uzun zamandır bu kadar haklı bir isyan görmedimSiyaset neden tartışırlar anlamam, herkes aynı fikirde olsaydı partiler neden olurdu?
Okudum zaten ama konu dışına girince nerede görüyorsunuz?nE? Tekrar okuyun
Noooo father noooo! Yasaklanamaz ya, forum kültürüne aykırı.Yasaklanması son çare olarak![]()
ÇIKAR GÖSTERR!Lütfen Moderatörler siyaset için bir bölüm olsun ya da yasak olsun konu-dışına girince ben şu sahneyi görmek istemiyorum :
(49) Doğu Perinçek, Ertuğrul Kürkçü ve Bülent Uluer Kavgası | 32.Gün Arşivi - YouTube
Teşekkürler...