Çözüldü✓ konu kapalı

özkan55

80+
Reaksiyon skoru
1
arkadaşlar kredi kartımdan normal alışveriş yaptım taksitle ürün aldım bozuldu iade ettim parası kredi kartıma yatıcak onu normal banka hesabıma nası atarım normal sekilde

arkadaşlar kredi kartımdan normal alışveriş yaptım taksitle ürün aldım bozuldu iade ettim parası kredi kartıma yatıcak onu normal banka hesabıma nası atarım normal sekilde
Öyle olmuyor o iş.

parası kredi kartına kaç taksitle aldıysan o şekilde yatacak para senin değil ki nasıl banka kartına atacaksın? her ay limitin güncellenir kaç aya böldüysen o kadar ay sonunda limitin normale döner.

parası kredi kartına kaç taksitle aldıysan o şekilde yatacak para senin değil ki nasıl banka kartına atacaksın? her ay limitin güncellenir kaç aya böldüysen o kadar ay sonunda limitin normale döner.
kredi kartını kullanmıyorum hocam

nakit avans ile bir miktarını atabilirsiniz diye biliyorum 600 700tl olması lazım

Olayı baştan düzgün şekilde anlatır mısın tekrar?
ben bir ürün aldım hocam ama kredi kartımı kullanmıyorum kredi kartı var ama kullanmıyorum ben simdi müsteri hizmetlerini aradıgım zaman para yatınca ister siz atabilirsiniz dedi banka hesabına isterseniz biz a tarız dedi ama ben atsam nasıl atarım onu bilmiyorum

ben bir ürün aldım hocam ama kredi kartımı kullanmıyorum kredi kartı var ama kullanmıyorum ben simdi müsteri hizmetlerini aradıgım zaman para yatınca ister siz atabilirsiniz dedi banka hesabına isterseniz biz a tarız dedi ama ben atsam nasıl atarım onu bilmiyorum
Ürünü ne ile aldın? Kredi kartı ile mi? Ürünü kredi kartı ile aldıysan kredi kartına yatar. Banka kartına aktaramazsın.

aldım kullanmıyorum müşteri hizmetleri atabilirsiniz diyor nasıl atılıcak onu anlamadım
Musteri hizmetlerini iade yapıyor ancak karta kendi yüklediğin para olması lazım. Senin limitin iade olacaksa o para hesaba iade olmaz.
Örnek vereyim daha önce kredi kartı ödemesi yaparken 1tane 0 fazla girmiştim ve onu iade istediğimde hesabıma iade edilmişti. Ama bilmiyorum her banka öyle yapıyor mu

Geri