kupon falan var mı ekstra
tepki değil sadece fikrim Filistini unutmayalım sırma boykot burda amacım sana laf atmak değil sadece hatırlatma herkes fikrinde özgür iyi günler
seni raporladim daha neyin ne olduğunu bilmeden boykot diyorsunuz sırma Türkiye merkezli 1991den beri üretilen bir markadır israille bir ilişiği yoktur boşa duyar kasmayın boykotu yapacaklar insanlar değil devlet olur.tepki değil sadece fikrim Filistini unutmayalım sırma boykot burda amacım sana laf atmak değil sadece hatırlatma herkes fikrinde özgür iyi günler
öncelikle senin neyin ne olduğundan haberin yok sırma danone tarafından satın alınmıştır ve danoneye aittir. 2. olarak istediğin şekilde raporlayabilirsin hatta istersen benide raporla neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum adam özgürce fikrini belirtmiş ve herkes fikrinde özgürdür demiş. ha bu arada bende seni raporladım.seni raporladim daha neyin ne olduğunu bilmeden boykot diyorsunuz sırma Türkiye merkezli 1991den beri üretilen bir markadır israille bir ilişiği yoktur boşa duyar kasmayın boykotu yapacaklar insanlar değil devlet olur.
Doğru evet bu konuda haklısın bende çok dikkat ederim normalde kusura bakmayın teşekkür ederim uyardığınız için konuyu kapatayım ben en iyisi Sırma, Danoneye satılmıştıtepki değil sadece fikrim Filistini unutmayalım sırma boykot burda amacım sana laf atmak değil sadece hatırlatma herkes fikrinde özgür iyi günler
hemen bi coca cola siparişi vereyim ya