❌İndirim Bitti! Konu kapandı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Logicman

80+
Reaksiyon skoru
23
17- Konu başlığını, içeriğini uygunsuz şekilde sonradan düzenlemek; "Kilitlensin", "Silinsin", "Çözüldü" gibi
Konu kapandı

Son düzenleme:
tepki değil sadece fikrim Filistini unutmayalım sırma boykot burda amacım sana laf atmak değil sadece hatırlatma herkes fikrinde özgür iyi günler
seni raporladim daha neyin ne olduğunu bilmeden boykot diyorsunuz sırma Türkiye merkezli 1991den beri üretilen bir markadır israille bir ilişiği yoktur boşa duyar kasmayın boykotu yapacaklar insanlar değil devlet olur.

seni raporladim daha neyin ne olduğunu bilmeden boykot diyorsunuz sırma Türkiye merkezli 1991den beri üretilen bir markadır israille bir ilişiği yoktur boşa duyar kasmayın boykotu yapacaklar insanlar değil devlet olur.
öncelikle senin neyin ne olduğundan haberin yok sırma danone tarafından satın alınmıştır ve danoneye aittir. 2. olarak istediğin şekilde raporlayabilirsin hatta istersen benide raporla neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum adam özgürce fikrini belirtmiş ve herkes fikrinde özgürdür demiş. ha bu arada bende seni raporladım.
ayrıca devlet boykot yapmıyor diye bizede mi yapmayalım bu nasıl bir düşüncedir. boykotun verdiği etkiler ortada araştırabilirsiniz tabii nasıl araştırma yapılacağını biliyorsan.

Sırma

Boykot Listesinde!

Danone'ye Ait Bir Su Markasıdır. Danone, Osmanlı Devletinin Yıkılış Sürecine Doğrudan Etki Etmiş Siyonist Bir Ailedir.

Sırma İsrail Malı Mı? İsrail'i Destekliyor Mu?
Danone, İsrail’in En Büyük Gıda Işletmelerinden Strauss Group’un Süt ürünleri üreten Alt şirketi Strauss Dairies Ile Işbirliği Içerisindedir Ve %20’lik Hisse Sahibidir. Gayrimeşru İsrail Yerleşimlerinde üretim Yapan Ve İsrail Ekonomisine Ciddi Katkılar Sağlayan şirketlerle Ortaklık Yapmak Danone’yi Bir çarpılı Marka Yapmaktadır. 2013 Yılındaki Satın Almadan Sonra Danone’nin Sahibi Olduğu Su Markalarından Biridir. Danone, İsrail’in En Büyük Gıda Işletmelerinden Strauss Group’un Süt ürünleri üreten Alt şirketi Strauss Dairies Ile Iş Birliği Içerisindedir Ve %20’lik Hisse Sahibidir. Bu Firma Aynı Zamanda PepsiCo’nun Da Hissedarıdır Ve Strauss Group, İsrail Askeri Birimlerine Destek Ve Malzeme Tedariki Sağlamaktadır. Alternatif ürünlere Yönelmek Daha Sağlıklı Olacaktır.
Kaynak : https://www.boykotdedektifi.org/b/sirma-24

Son düzenleme:
tepki değil sadece fikrim Filistini unutmayalım sırma boykot burda amacım sana laf atmak değil sadece hatırlatma herkes fikrinde özgür iyi günler
Doğru evet bu konuda haklısın bende çok dikkat ederim normalde kusura bakmayın teşekkür ederim uyardığınız için konuyu kapatayım ben en iyisi Sırma, Danoneye satılmıştı

hemen bi coca cola siparişi vereyim ya

Ekler

• GGLCgMKWsAA5z0p.webp
    GGLCgMKWsAA5z0p.webp
    44.7 KB · Hit: 72
espressolab'den mi yazdın xd

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri