- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 19,893
Tüh bende tam bmw 7 alacaktım bu zamdan sonra bütçemi aştı.
tabii dostum haklısın hatta ben allah ile rte yi aynı derecede seviyorum ne düşünüyorsunNoldu hayırdır yanlısmıyım?
Baştan aşağı yanlışsın maalesef.Noldu hayırdır yanlısmıyım?
kardeş ben dedimki Atatürkten sonra gelen en iyi lider Erdoğandır neyi yanlıs bunun gelişmişliğe bak dış politikata izlediğimiz dik duruşa bak yapılan icraata bak hataları var ama gerçekleride vartabii dostum haklısın hatta ben allah ile rte yi aynı derecede seviyorum ne düşünüyorsun
ya seni dinleyemeyeceğim arkadaşBaştan aşağı yanlışsın maalesef.
Bu sözün üstüne ben artık rte ye tapıyorum yeni tanrım okardeş ben dedimki Atatürkten sonra gelen en iyi lider Erdoğandır neyi yanlıs bunun gelişmişliğe bak dış politikata izlediğimiz dik duruşa bak yapılan icraata bak hataları var ama gerçekleride var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ya seni dinleyemeyeceğim arkadaş
Evet, Atatürk den sonra gelen en iyi cumhurbaşkanı dönemi recep Tayyip Erdoğan dönemidirYa ugrasmayın insanlarla boşver elleme git Ecevit'e bak inönüye bak neler yapmıslar yani Türkiyenin başına Atatürk'ten sonra gelen en iyi lider RTE
Rte den iyisi gelmez
İroni değil ülke vergilerle geçinir her ülke veriyorciddi mi söylüyorsun ironi mi ?
Aslında bunu bildiğim için kararsız kalmıştım yazsammı diye.kardeş ben dedimki Atatürkten sonra gelen en iyi lider Erdoğandır neyi yanlıs bunun gelişmişliğe bak dış politikata izlediğimiz dik duruşa bak yapılan icraata bak hataları var ama gerçekleride var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ya seni dinleyemeyeceğim arkadaş
vergi alması değil konu vergi oranlarının yüksek olmasıİroni değil ülke vergilerle geçinir her ülke veriyor
Bravo aslanım benimBu sözün üstüne ben artık rte ye tapıyorum yeni tanrım o![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yaaa öylemi oluyolarmış ya chpliler ? iki partinin yandaşlarıda ölümüne savunuyor işteAslında bunu bildiğim için kararsız kalmıştım yazsammı diye.
Genelde akp liler dogma ve tartışmaya kapalı oluyorlar.
%227' miİroni değil ülke vergilerle geçinir her ülke veriyor
Türkiyede yaşıyoruz bir sürü millet var zaten yokluktan çıkmısız ambargo uygulanıor müslüman oldugumuz içinvergi alması değil konu vergi oranlarının yüksek olması
Ambargo uyguluyorlar%227' mi
@Müslüm Gürses doğruyu söylüyorBu sözün üstüne ben artık rte ye tapıyorum yeni tanrım o![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
donanimarsivi.com