KONU KİLİTLENMİŞTİR

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
tabii dostum haklısın hatta ben allah ile rte yi aynı derecede seviyorum ne düşünüyorsun
kardeş ben dedimki Atatürkten sonra gelen en iyi lider Erdoğandır neyi yanlıs bunun gelişmişliğe bak dış politikata izlediğimiz dik duruşa bak yapılan icraata bak hataları var ama gerçekleride var ;)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baştan aşağı yanlışsın maalesef.
ya seni dinleyemeyeceğim arkadaş

kardeş ben dedimki Atatürkten sonra gelen en iyi lider Erdoğandır neyi yanlıs bunun gelişmişliğe bak dış politikata izlediğimiz dik duruşa bak yapılan icraata bak hataları var ama gerçekleride var ;)

Bu sözün üstüne ben artık rte ye tapıyorum yeni tanrım o :love: :love: 😋 🤞 :oops:

Ya ugrasmayın insanlarla boşver elleme git Ecevit'e bak inönüye bak neler yapmıslar yani Türkiyenin başına Atatürk'ten sonra gelen en iyi lider RTE
Rte den iyisi gelmez
Evet, Atatürk den sonra gelen en iyi cumhurbaşkanı dönemi recep Tayyip Erdoğan dönemidir
Tarih, matematik, hesaplamalar bunu gösteriyor

Aslında bunu bildiğim için kararsız kalmıştım yazsammı diye.
Genelde akp liler dogma ve tartışmaya kapalı oluyorlar.

Bu sözün üstüne ben artık rte ye tapıyorum yeni tanrım o :love: :love: 😋 🤞 :oops:
Bravo aslanım benim

Aslında bunu bildiğim için kararsız kalmıştım yazsammı diye.
Genelde akp liler dogma ve tartışmaya kapalı oluyorlar.
yaaa öylemi oluyolarmış ya chpliler ? iki partinin yandaşlarıda ölümüne savunuyor işte

@Müslüm Gürses doğruyu söylüyor
Matematik, tarih ve hesaplamalar bu yönde

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,417
Üyeler
187,039
Son üye