KONU YOK HERKES İŞİNE

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ben Bu Bilgisayarı Alalı 7 Ay oldu İlk 4 Aayında çok güzel oyunlarımı oynadım ve son 3 ayda oyunları oynarken 100 cpu ve 100 gpu kullanımı oluyor ve 5 dk sonra gpu kullanımı 60 lara 50 lere düşüyo bunun sorunu nedir 3 aydır bunla uğraşıyorum lütfen yardım

İŞLEMCİ : İ52400
GPU : GT1030
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

VE FPS DE 40 LARA DÜŞÜYOR
2. elmi aldın?

arkadaşlar yardım aramya geldim ben buraya istersenix yardım edin etmiyicekseniz de yazıp moral bozmayın :(
Yardım edelim de eski bir sisteme herhangi bir yardımda bulunamayız ki elindeki işlemcin vasat. 2. nesil i5 i sana itelemişler. Üstelik GT 1030 gibi bir ekran kartıyla. Keşke sistemi almadan evvel buraya da sorsaydın ama artık iş işten geçmiş.

Yardım edelim de eski bir sisteme herhangi bir yardımda bulunamayız ki elindeki işlemcin vasat. 2. nesil i5 i sana itelemişler. Üstelik GT 1030 gibi bir ekran kartıyla. Keşke sistemi almadan evvel buraya da sorsaydın ama artık iş işten geab

anlamadığım şey şu neden 3 ay önce böyle bişey yapmıyodu 60 fps gta5 oynuyodum 3 ay sonra böyle oldu ???

anlamadığım şey şu neden 3 ay önce böyle bişey yapmıyodu 60 fps gta5 oynuyodum 3 ay sonra böyle oldu ???
Eski bileşenler olduğu için yetersiz geliyordur. 16GB RAM'den kaynaklı değildir. İşlemciniz ve/veya Ekran kartınız oyuna yetersiz geliyordur. İade edebilme şansınız varsa iade edin diyeceğim de 7 ay geçmiş alırlar mı bilmiyorum.

Eski bileşenler olduğu için yetersiz geliyordur. 16GB RAM'den kaynaklı değildir. İşlemciniz ve/veya Ekran kartınız oyuna yetersiz geliyordur. İade edebilme şansınız varsa iade edin diyeceğim de 7 ay geçmiş alırlar mı bilmiyorum.
PEKİ. BİŞEY DAHA SORUCAM CSGO İÇİNDE Mİ YETEERSİZ VALORANT İÇİNDEMİ YETERSİZ VALORANTTADA OLUYO CSGO DADA

PEKİ. BİŞEY DAHA SORUCAM CSGO İÇİNDE Mİ YETEERSİZ VALORANT İÇİNDEMİ YETERSİZ VALORANTTADA OLUYO CSGO DADA
İki oyun da rekabetçi oyunları. Rekabetçi oyunlar işlemci odaklıdır. O yüzden yetersiz gelebilir.

İki oyun da rekabetçi oyunları. Rekabetçi oyunlar işlemci odaklıdır. O yüzden yetersiz gelebilir.
dediğiniz biraz komik sanki içinde gt730 olanlar csgo 150 fps felan oynuyolar ne alakası var dediğinizle AYRICA BOTLARA KARŞIDA BÖYLE OLUYOR

Çok normal dostum... Kullanılan parçalar çok kötü :/

Ssd kötü, hdd kötü, psu kötü, anakart kötü , işlemci kötü...

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,930
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri