10 Yıl sonra oGTA 6 bekliyorum. Yaparsa Epic Games yapar.
ne soralım mesela canakayxMillet konu açmak için boş boş düşünüyor ne konu açsam diye. Biri 17 yaşinda gelir sepetine sistem ekler hayali olarak 100k param var bu sistem iyi mi alıyım mı diye konu açar biri gelir 3 gün sonra zaten görükecek olan oyun için acaba ne çıkacak der sanki burası facebook. Cidden şu güzelim forumlar çocuklarla doldukça insan uzaklaşmak istiyor
Kusura bakma konuyu sevmediysen gidip başka yere öfkeni kusabilirsin kankam insanlar özgürce konu açabilir sende dahil kimsenin karışmaya hakkı yokturMillet konu açmak için boş boş düşünüyor ne konu açsam diye. Biri 17 yaşinda gelir sepetine sistem ekler hayali olarak 100k param var bu sistem iyi mi alıyım mı diye konu açar biri gelir 3 gün sonra zaten görükecek olan oyun için acaba ne çıkacak der sanki burası facebook. Cidden şu güzelim forumlar çocuklarla doldukça insan uzaklaşmak istiyor
Uzaklaşman iyi olur çünkü çocukların dolması konusunda haklısın.Kusura bakma konuyu sevmediysen gidip başka yere öfkeni kusabilirsin kankam insanlar özgürce konu açabilir sende dahil kimsenin karışmaya hakkı yoktur
Arkadaş öfke kusmamış bence. Hatta "konu açamasın kimse" gibi özgürlük kısıtlayıcı bir söylem de değil söylediği. Sadece bir serzeniş. Bence haklılık payı da var. Çünkü bilemeyeceğimiz bir konuda boş tahminler gelmesinin kimseye bir faydası yok ve olmayacak. Hiçbir anlamı yok. Mesela bunun yerine Epic Hangi Oyunları Ücretsiz Verse Sevinirsiniz? gibi bana göre daha anlamlı başlıklar/anketler açılabilir. Arkadaşa hak verdim ben...Kusura bakma konuyu sevmediysen gidip başka yere öfkeni kusabilirsin kankam insanlar özgürce konu açabilir sende dahil kimsenin karışmaya hakkı yoktur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uzaklaşman iyi olur çünkü çocukların dolması konusunda haklısın.
Evet kusmamış olabilir ama bu onun tanımadığı kişilere çocuk muamelesinde bulunması hakkını vermez. Tahmin dediğimiz şeyi zaten bildiğimiz bir konuda yapamayız.Arkadaş öfke kusmamış bence. Hatta "konu açamasın kimse" gibi özgürlük kısıtlayıcı bir söylem de değil söylediği. Sadece bir serzeniş. Bence haklılık payı da var. Çünkü bilemeyeceğimiz bir konuda boş tahminler gelmesinin kimseye bir faydası yok ve olmayacak. Hiçbir anlamı yok. Mesela bunun yerine Epic Hangi Oyunları Ücretsiz Verse Sevinirsiniz? gibi bana göre daha anlamlı başlıklar/anketler açılabilir. Arkadaşa hak verdim ben...