Kararında bir teklif. 6500xt veya 3050 kapmaya çalışırsın. Yada satma , 6500xt veya 3050 dusurursen sadece ekran kartını at.Şu anda kullanmakta olduğum kasadır. Fiyatını ne dipte tuttum nede çok yüksek yaptım normal fiyattan satıyorum gibi (bana göre) bugün 8900 e almak isteyen biri var ve piyasa o kadar dalgalı ki satmaktan korkuyorum sizce bu paraya satılır mı?
Elimde Md3 kasası var ekran kartsız halde. 12k nakit + Md3 boş kasası var o kasayı 3k ya satarım 15k total olur.Kararında bir teklif. 6500xt veya 3050 kapmaya çalışırsın. Yada satma , 6500xt veya 3050 dusurursen sadece ekran kartını at.
Sat o zaman komple. 3060 yada 6600xt sistem yakalamaya calis.Elimde Md3 kasası var ekran kartsız halde. 12k nakit + Md3 boş kasası var o kasayı 3k ya satarım 15k total olur.
I3 lü kasalar 8000 e yakın paraya satılınca bu fiystı tercih ettim daha altına satmam şahsen. Dediğiniz gibi i3 10100f e rtx3050 veya 6500xt takarım şubat sonu gibi o kasayı satarım.Kararında bir teklif. 6500xt veya 3050 kapmaya çalışırsın. Yada satma , 6500xt veya 3050 dusurursen sadece ekran kartını at.
Ben olsam satardım yeni çıkacak ekran kartlarıyla bir sistem illaki sunacaklardır, VOK, Pc Hocası veya Donanım arşivi hazır sistem sunacaklardır.Şu anda kullanmakta olduğum kasadır. Fiyatını ne dipte tuttum nede çok yüksek yaptım normal fiyattan satıyorum gibi (bana göre) bugün 8900 e almak isteyen biri var ve piyasa o kadar dalgalı ki satmaktan korkuyorum sizce bu paraya satılır mı?
Çok çok iyi fiyat bir an önce sat.Şu anda kullanmakta olduğum kasadır. Fiyatını ne dipte tuttum nede çok yüksek yaptım normal fiyattan satıyorum gibi (bana göre) bugün 8900 e almak isteyen biri var ve piyasa o kadar dalgalı ki satmaktan korkuyorum sizce bu paraya satılır mı?