Klasik olacak ama cs2 den vazgeçemiyorum. Ets2 de online oynanır. Futbol seviyorsan efootball namı diğer pes. Fifaya param yetmiyor deneyimlemedim. The witcher 3 de güzel. Pubg de oynayabilirsin.Sizin çok sevdiğiniz oyunları yazar mısınız oynamak istiyorum
fark etmezNe tür?
efootball sarmaz gibi yaKlasik olacak ama cs2 den vazgeçemiyorum. Ets2 de online oynanır. Futbol seviyorsan efootball namı diğer pes. Fifaya param yetmiyor deneyimlemedim. The witcher 3 de güzel. Pubg de oynayabilirsin.
Efootball ben süperligde bilendiğim anadolu kulüplerine 20-30 gol atmak için oynuyorum herkesi sarmaz ama ben biraz futbol için yaşıyor gibiyimfark etmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
efootball sarmaz gibi ya
İnternet kafe masası gibi saati 1 TL ozamanlara gittim.Bu resimde ki oyunlar ve serileri çok iyi oyunlar ben beğeniyorum. Eğer bunlardan daha farklı oyun istiyorsan da duruma göre bakarız.
Alıntıyı görüntüle
FM24 kopenhag kariyeri yapıyordum şampiyonlar liginde son 8 de elendim ama baya zorlandım sarıyo, FM denemelisin.Efootball ben süperligde bilendiğim anadolu kulüplerine 20-30 gol atmak için oynuyorum herkesi sarmaz ama ben biraz futbol için yaşıyor gibiyim
Abi masa 5 yarım saat daha uzat diye bağırcam şimdi evde.Bu resimde ki oyunlar ve serileri çok iyi oyunlar ben beğeniyorum. Eğer bunlardan daha farklı oyun istiyorsan da duruma göre bakarız.
Alıntıyı görüntüle
Fm24 e Yeni başladım çok karışık zekam almıyor oyunu sonra sıkılıyorum. Şuan Galatasaray ile 6 hazırlık maçı yaptım 4 galibiyet 2 mağlubiyetİnternet kafe masası gibi saati 1 TL ozamanlara gittim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
FM24 kopenhag kariyeri yapıyordum şampiyonlar liginde son 8 de elendim ama baya zorlandım sarıyo, FM denemelisin.
Sana Ölmeden Önce en az bir kere oynaman gereken oyunu söyleyeceğim oyna Hiç Pişman OlmicaksınSizin çok sevdiğiniz oyunları yazar mısınız oynamak istiyorum
Mafia serisi, uncharted, spidermanSizin çok sevdiğiniz oyunları yazar mısınız oynamak istiyorum