Lloydˢᵗᵉʳ
80+
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Oynamadıysan Detroit her türlü akar.Sizin çok sevdiğiniz oyunları yazar mısınız oynamak istiyorum
Oynamadıysan Detroit her türlü akar.Sizin çok sevdiğiniz oyunları yazar mısınız oynamak istiyorum
Oyunu oynamayı düşünüyordum ta ki senin yorumuna kadarSana Ölmeden Önce en az bir kere oynaman gereken oyunu söyleyeceğim oyna Hiç Pişman Olmicaksın
Oyun İsmi: Doki Doki Literature Club!
Not: Oyunu Kapağına göre yargılma sadece 1 şans ver seveceksin
Dikkat: Sakın Ama Sakın Yorumları Okuma Ama Sakın bak Sakın Oyunu bitirene kadar Yorumları Okuma Yoksa Çok Daha fazla oynamak istersin Sakın sakın Sakın ama sakın sakın Sadece Oyunu Yükle ve İngilizcem yoksa TR yama kur sakın ama bak sakın Okuma Neyse Monika Geliyor kapatmam lazım(oynayınca anlarsın)
Bu resimde ki oyunlar ve serileri çok iyi oyunlar ben beğeniyorum. Eğer bunlardan daha farklı oyun istiyorsan da duruma göre bakarız.
Alıntıyı görüntüle
Ya ama böyle olmazki Sana o kadar Sakın yorumlarını Okuma dedim değilme tüm sırrı bozdun neyse yinede bir şans ver şahsen yorumları okuduysan görmüşsündür insanlar bunu yayıncılardan 3-5 defa izlemelerine rağmen yinede kendileri oynayınca çok farklı bir deneyim yaşamışlarOyunu oynamayı düşünüyordum ta ki senin yorumuna kadar
Bende onu tek fark eden benimiyim diye düşünüp acaba ben mi çok fesatımda gözüme bu takıldı diye sorguladım kendimi
herhangi bi yerden yorum okumadım hocam sadece senin bu konudaki mesajını okudumYa ama böyle olmazki Sana o kadar Sakın yorumlarını Okuma dedim değilme tüm sırrı bozdun neyse yinede bir şans ver şahsen yorumları okuduysan görmüşsündür insanlar bunu yayıncılardan 3-5 defa izlemelerine rağmen yinede kendileri oynayınca çok farklı bir deneyim yaşamışlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende onu tek fark eden benimiyim diye düşünüp acaba ben mi çok fesatımda gözüme bu takıldı diye sorguladım kendimi
Not: Bir fresh Wonen Görmeyi beklerdim o listede yakıştıramadım
Not: Bir fresh Wonen Görmeyi beklerdim o listede yakıştıramadım
Tamam o zaman ne bekliyorsun Saat'de Tam 1:36 İndir O inerken patlamış mısır, İçecek vs. Hazırla 1 bardakta su lazım olur Saat tam 2 Olduğunda aç oyna 1-2 saate biter Max zatenherhangi bi yerden yorum okumadım hocam sadece senin bu konudaki mesajını okudum
Yani Bence yine kötü liste Biraz baktım oyuna Yani Sahibe konulu bir oyun bizi yönetiyor falan gerçi söz konusu anime karakterleri olunca sahibe diyemeyiz ama fenada değilmiş oyun 2.27 dolar galiba oyun indirimdeAlıntıyı görüntüle
Bak bu da varmış şimdi gördüm. Şimdi nasıl değerlendirirsin listeyi
Bu resimde ki oyunlar ve serileri çok iyi oyunlar ben beğeniyorum. Eğer bunlardan daha farklı oyun istiyorsan da duruma göre bakarız.
Alıntıyı görüntüle
Bende böyle bir listede nasıl fresh Women olmaz diyordum gözden kaçırmışım carmış aslında adama boşuna laf etmisimAlıntıyı görüntüle
Bak bu da varmış şimdi gördüm. Şimdi nasıl değerlendirirsin listeyi
The last of usSizin çok sevdiğiniz oyunları yazar mısınız oynamak istiyorum
Uyuya kalmam ve sabahına işim olması dışında bi problem yokTamam o zaman ne bekliyorsun Saat'de Tam 1:36 İndir O inerken patlamış mısır, İçecek vs. Hazırla 1 bardakta su lazım olur Saat tam 2 Olduğunda aç oyna 1-2 saate biter Max zaten
!!!!!! Yastığa Sarılarak izlemeni Şiddet ile Tavsiye ederim!!!!
!!!!!!Monika'yı Çok seveceksin!!!!!!