Neler Yeni

Konuşurken bilgisayar sesleri karşıya gidiyor?

egegull

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ege Gül
Arkadaşlar bende Hadron g59 diye bir kulaklık var. Çok iyi değil. Driverını falan bulamadım. Ben mesela arkadaşımla konuşurken oyunun sesleri ya da izlediğim şeyin sesleri ona gidiyor bu durumu nasıl düzeltebilirim ne kadar baksam da bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
Ahmet Yıldırım
Sesi çok açtığında kulaklıktan çıkan ses mikrofona gidiyor. Bu yüzden arkadaşın duyuyor. Daha kısık sesle kullanırsan azalır.

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Yunus Kocabay
Ses yalıtımıyla ilgili. yazılımsal olarak düzeltemezsin. Yapılacak 2 şey var. Sesi kısmak ya da kulaklık almak.

egegull

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ege Gül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ses yalıtımıyla ilgili. yazılımsal olarak düzeltemezsin. Yapılacak 2 şey var. Sesi kısmak ya da kulaklık almak.
doğru diyorsunuz galiba sesi fullediğim zaman yan odaya gitsem sesini duyuyorum 😅. En iyisi yeni bir kulaklık almak. Ses yalıtımı iyi olan güzelbir kulaklık var mı önerebileceğiniz? aklımda hyperx cloud 3 var o nasıl?

doğru diyorsunuz galiba sesi fullediğim zaman yan odaya gitsem sesini duyuyorum 😅. En iyisi yeni bir kulaklık almak. Ses yalıtımı iyi olan güzelbir kulaklık var mı önerebileceğiniz? aklımda hyperx cloud 3 var o nasıl?
oda aynı soruna sahip hocam

egegull

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ege Gül

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
v2x kullanıyorum aynı sorun bendede var

egegull

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ege Gül
v2x kullanıyorum aynı sorun bendede var
valla hocam anlamadim bende. iki tane arkadaşım var biri logitech g435 wireless kullaniyor biride hyperx cloud 2 onlarda bu sorun hic olmuyor.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
valla hocam anlamadim bende. iki tane arkadaşım var biri logitech g435 wireless kullaniyor biride hyperx cloud 2 onlarda bu sorun hic olmuyor.
kafaya çok takmıyroum ya çok kötü bir durum deil ztn

Top Bottom